Zdrastwujtje

1
Witam i ja również.

Szanowna administracjo, juzerzy <ukłonik>

Kwestię przedstawienia się też zapomniałem załatwic, więc robię to teraz. Jestem Adam, mieszkam w średniej wielkości miejscowości, Pile, w województwie wielkopolskim. Wiek mój studencki, zainteresowania rozległe i mało użyteczne - mianowicie, filozofia (zarówno szkolna, jak i prywatne rozważania :) ), elementy psychologii, socjologii, literatura (męczę najczęściej ostatnio modne fantasy, co wcale nie znaczy, że jestem owieczką tłumu), muzyka (poezja śpiewana), bycie natrętnym, wrednym, złośliwym i otwierającym oczy oraz taka mała osóbka, o której więcej nic nie powiem.

Skoro to już załatwione i jeśli nie wyrzucicie mnie na zbity pysk, zapraszam do oceny mojej pracy, którą niedawno wysłałem do zweryfikowania :P

PS -> Nie obraźcie się za brak "ci", moje klawiatura nie łapie...
Obrazek

Cause I am my enemy

The water's up to the knee

I never wanted nothin' from you

Yes, I do; Yes, I do

My engine's runnin' on dry

My head's so fucked up inside

Shut up

I know

I said so...

2
Witam

P.S (twój temat został odblokowany)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Aloha!!
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

4
Witaj, jak zobaczylem "zdastwujicie" to pomyslalem "Kurwa, kasia" ;p
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

6
cześć
I szli z podniesionym czołem, w równych szeregach, a potem...

Dwieście dział przemówiło głosem gromu!!!

A.Ziemiański Achaja tom 3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”