Latest post of the previous page:
Witaj Toms!17
Pytanie zasadnicze. Chcę wrzucić tekst do zweryfikowania i pojawia mi się komunikat, że przekroczono liczbę 65555 (z głowy rzucam, ale było coś koło tego) znaków, wobec tego mój post nie zostanie dodany. Przejrzałem (choć pospiesznie) regulaminy i nie znalazłem takiego ogranicznika. Fakt, moje opowiadanie jest troszkę duże (70 tys. znaków) ale czy muszę wykasować jego część, żeby móc je umieścić na forum?
"Prawda rzadko bywa czysta, a nigdy nie jest prosta."
18
Na początek może wrzuć coś krótszego: krócej będziesz musiał czekać na jakąś odpowiedź odnośnie tekstu, bo jego długość "nie odrzuci", a krótsze teksty szybciej znajdują czytelnika, który podzieli się opinią: jeśli będzie pozytywna, to będziesz wiedzieć, że możesz wrzucić większy fragment i znajdzie się ktoś, kto go przeczyta, jeśli nie będzie pełen "achów i ochów", to będziesz wiedział co poprawić i wrzucisz inny fragment tego opowiadania.
Ale co do pytania: spróbuj wrzucić do "pełnych opowiadań".
Ale co do pytania: spróbuj wrzucić do "pełnych opowiadań".
20
Elo
"...Tak... chcemy, żeby Czarny Anioł zbawił dla nas świat
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI
21
Chyba po prostu podzielę tekst na dwie części, nie podoba mi się ten pomysł, ale cóż... Krótsze opko powstało, lecz jest kontynuacją, więc chcąc nie chcąc (a drugie bardziej mi się podoba) muszę zacząć od dłuższego tekstu.
Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam.
seaman
Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam.
seaman
"Prawda rzadko bywa czysta, a nigdy nie jest prosta."