17
cruelsommer pisze:podobnie wyglądają też seks, keks i Azerbejdżan.
tak - Azerbejdżan tylko trochę mniej. :D
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

18
To znow ja, do poprzedniego konta zapomnialam hasla. Tyle razy probowalam, ze mi zablokowalo.
Hej ponownie.

Av: PW.
Ostatnio zmieniony wt 03 gru 2013, 15:52 przez cruelsommer1, łącznie zmieniany 1 raz.

19
Dzieki avenger, od razu lepiej. Z jedynką na koncu głupio nick wyglądał. Nadal wygląda głupio.
Korzystając z mozliwości trzeciego już powitania nadmienię, iż lato w tym roku nie było łaskawe z wielu względow. Dołączyłam na forum w jakby niewłaściwym momencie, to znaczy niewłaściwym zyciowo, moim momencie. Poza tym lubię tą piosenke. Mojego dziecinstwa. Kiedy się rozumie tylko słowo "summer", to się myśli, że to sympatyczna piosenka. ALe lato nie było łaskawe w tym roku.
Za to zima jest łaskawa, nieprawdaż?

20
Do trzech razy sztuka. :) A zima niezbyt łaskawa, śniegu u mnie jest po kolana. Byle do wiosny.
„Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym.”
- George R. R. Martin

21
Cześć wam ponownie, witam serdecznie z nowego konta. Tak, znów zapomniałam hasła.
Gdyby ktoś zechciał mi to naprawić, zdobyłby moją dozgonną wdzięczność. To wprawdzie najbardziej bezwartościowy nominał, ale uroczysty i podniosły i ładnie brzmi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”