Dzień dobry

17
"Tuwrzuć", czyli 'tu wrzuć tekst do zweryfikowania".
Witaj. Już komentujesz, bardzo fajnie :) tylko te kolorowe podkreślenia imo trochę męczą.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

Dzień dobry

18
do czego?

Added in 2 minutes 33 seconds:
aha, rozumiem. Nie wiem o czym mam pisać. Zwykle było to o moich rówieśniczkach, ale nie wiem czy tak wypada na forum dla dorosłych :oops: . Nie będę korzystała z podkreśleń. Myślałam, że to będzie ok, bo widać co najważniejsze, ale rozumiem
http://www.kotyiksiazki.wordpress.com lalczynyblog.blogspot.com

„- Ale ja nie chciałabym mieć do czynienia z wariatami - rzekła Alicja.
- O, na to nie ma już rady - odparł Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika. Ja mam bzika, ty masz bzika.
- Skąd może pan wiedzieć, że ja mam bzika? - zapytała Alicja.
- Musisz mieć. Inaczej nie przyszłabyś tutaj.”

Dzień dobry

19
Witaj, życzę owocnego przeglądania forum.
Kocia Hrabina pisze: Zwykle było to o moich rówieśniczkach, ale nie wiem czy tak wypada na forum dla dorosłych
O, to by było ciekawe, zwykle wrzucają tutaj teksty same sędziwe osobniki. Chętnie zobaczę coś świeżego ;).
Kocia Hrabina pisze: Nie będę korzystała z podkreśleń. Myślałam, że to będzie ok, bo widać co najważniejsze, ale rozumiem
To nie blog. Zresztą, prawie każdy tutaj czytać potrafi, a i wyłapać co ważne i nie ważne umie. Zamiast podkreślać, pisz, to co ważne, a co nie ważne, to nie ważne.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

Dzień dobry

20
Przeglądałam sobie teksty innych i naszło mnie takie pytanie: czy można pisać też... baśnie? (mam sentyment do arabskich :oops: )
http://www.kotyiksiazki.wordpress.com lalczynyblog.blogspot.com

„- Ale ja nie chciałabym mieć do czynienia z wariatami - rzekła Alicja.
- O, na to nie ma już rady - odparł Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika. Ja mam bzika, ty masz bzika.
- Skąd może pan wiedzieć, że ja mam bzika? - zapytała Alicja.
- Musisz mieć. Inaczej nie przyszłabyś tutaj.”

Dzień dobry

21
Możesz pisać co chcesz.
Nawet wziąć udział w dyskusjach.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”