16

Latest post of the previous page:

Ależ jest. Pod głosowaniem jest dyskusja, w której może się wypowiedzieć każdy.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.

18
To nie wiedziałem. Chyba to zrobię.

Mam takie pytanie: gdy skończy się dyskusja można jeszcze raz spróbować wkleić to samo hasło tyle, że przeredagowane?

Dodałbym do strony wymienionej przez Wiinky GPT, ale tam jest w nawiasie informacja reklama. Mimo, że nie można zamieszczać reklam.

Aha, dziękuję Sir Wolf za obronę weryfikatorium.

Pozdro
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

19
winky pisze:Co do dyskusji, to uważam, że skoro Losux ma tam swoją stronę (o ile już ktoś nie wywalił), to czemu nie Weryfikatorium?
A to już nie do mnie, proszę pisać tam.

weber pisze:Mam takie pytanie: gdy skończy się dyskusja można jeszcze raz spróbować wkleić to samo hasło tyle, że przeredagowane?
Tak, ale musi ono wtedy być naprawdę przeredagowane i powinno uwzględniać zgłoszone wcześniej zastrzeżenia, czyli - kolokwialnie mówiąc - czepiającym się należy odebrać to, do czego się przyczepiają.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.

20
Tak sobie pomyślałem, że skoro napisałem tu tylko kilka postów i nie odwiedzałem tych stron od prawie roku, przywitam się jeszcze raz, dla proformy.

Witam więc Panie i Panów. :wink:

22
Czołem, witamy w domu, rozgość się, naostrz miecze, wychyl kielich wina za niepowodzenie wrogów!
Are you man enough to hold the gun?

23
Witam po raz pierwszy, bom kiedyś nie witała :wink: Cześć czołem :) (jak mawiał mój stary nauczyciel geografi :P )
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”