Czosnek, pieprz, tymianek i chrzan 16 autor: Eldil Pisarz pokoleń Latest post of the previous page:... i niech ktoś powie, że recenzja nie może być dziełem sztuki “So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.” (Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.) R. Arnold Cytujpt 01 gru 2017, 21:28
Czosnek, pieprz, tymianek i chrzan 17 autor: Sarah Poetyfikator Eldil pisze: ... i niech ktoś powie, że recenzja nie może być dziełem sztuki Doprowadziłeś mnie do łez! Będzie Ci to wypomniane w odpowiednim czasie! (zapewne przy klopsikach albo lodach) Dziękuję dziękuję dziękuję:) ..nie mogę przestać się śmiać )))) Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018 Cytujpt 01 gru 2017, 21:32
Czosnek, pieprz, tymianek i chrzan 18 autor: Tomaso69 Szkolny pisarzyna Wsłuchuję się w słowa, przecinki i rytm. Twoja Poezja zamyka mi i oczy otwieram duszę. To-masz Fraszki to wszytko, cokolwiek myślemy; Fraszki to wszytko, cokolwiek czyniemy". Jan Kochanowski Cytujśr 18 lip 2018, 11:37
Czosnek, pieprz, tymianek i chrzan 19 autor: Sarah Poetyfikator Tomaso69, Głęboko grzebiesz Mój Przyjacielu:) Odnajdź Wczorajsze jutro - tam będziesz miał obrazy Ci znane:) Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018 Cytujśr 18 lip 2018, 11:40