Nowa, wielka niedyskrecja Faraona :)

16

Latest post of the previous page:

dokładny cytat: "Mam ładny głos i nie zawaham się go użyć" - ale sens ten sam.

Added in 4 minutes 53 seconds:
Eldil pisze: Władca pustyni, który używa GŁOSU. Faraon to Kwisatz Haderach
nop [youtube][/youtube]
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

18
- Spokojnie, to tylko mrówki faraona
- Oto moje krzywe, owłosione nogi / Oto krzywe, owłosione nogi Faraona
- Mazury, płyniemy łódką z tektury
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

19
Faraon, który miał krzywe nogi
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

21
Przykleiłeś obiecaną nagrodę literacką (zdjęcie pucharu) do telewizora. To już bardziej profanacja, niż niepasujący szczegół.
Niepasującym szczegółem jest 0 (zero) zamiast O (dużego o) w słowie SPOK0JNIE.

Added in 43 seconds:
Siedzisz w przeciwsłonecznych okularach w pokoju. To w sumie też nie pasuje.

Added in 9 minutes 20 seconds:
Kotara nie pasuje do podłogi, nowoczesny telewizor do dawnej meblościanki, a zdjęcie Twoich nóg bardzo nie pasuje do tego, co chciałbym oglądać. Zwłaszcza w wielu powtórkach, szukając rozwiązania tej zagadki :(
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”

R. Arnold

22
Zdjęcie naprawdę wyświetla się na TV - raz pojawił się wygaszacz ekranu i potrzebny był dubel. :lol:

Temat gdzieś czeka aż zostanie odczytany, nie trzeba nic kojarzyć ani hiperpowiększać, tylko wpaść na to jak go odczytać. Wszystko podane na tacy (no prawie), ale sprytnie ukryte. :batman:
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

23
Na koszulce masz 5 słów i przecinek (swoją drogą, moja megalomania blednie przy Twojej - podkoszulek i wisior ze sobą ;) ), strzałki wskazują na moje słowa. Ale do jednego i drugiego już wcześniej nawiązywałem...
Może Twoja gestykulacja coś wskazuje?

R. Arnold

26
Poezja, czyli wszystkie wkręty Faraona. :P
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

27
Eldil pisze: Bitwa, która wygrała sama siebie.
Tak jest! Brawo!
Rozwiązanie:
Uwaga! Spoiler![align=center]1. [attachment=2]screenshot_40.png[/attachment]
2. [attachment=1]screenshot_41.png[/attachment]
3.[attachment=0]screenshot_42.png[/attachment]
4.
Obrazek na Weryfikatorium.plhttps://images90.fotosik.pl/10/7544585e69d34f52.png[/mimg][/align]
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

28
Ufff. Jaka to ulga. Gratulacje Eldil.

Ulga, bo śni mi się po nocach i wyobraziłem sobie, że skoro pomysłodawcą jest Romecki, to to będzie bajka.
A te wszystkie Faraonowe wkręty to takie szachrajstwa. Więc to będzie bajka o Pchle, która wygrała samą siebie, albo Pchle, która wygrała wszystkie bitwy. Ale - jak widzimy - sny też się mylą :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”