16 autor: Bartos Woodmoon Pisarz osiedlowy Latest post of the previous page:Właśnie Sue Próba kradzieży Zuzowego "Zuz" 'a może wywołać wojne.. lub jak preferują kobiety niemałą intrygę :d A my dopiero co odbudowaliśmy zamek.. Nie mniej jednak witam! Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo. Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata. Cytujśr 11 lut 2009, 00:16
17 autor: Lan Imperator Witam serdecznie "Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem". "Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu". - Nieśmiertelny S.J. Lec Cytujśr 11 lut 2009, 09:36
18 autor: Susan Sue Zarodek pisarza Oj tak, kobiety bywają mściwe. Ale ja o pseudonim bić się nie będę. Zresztą... Kto pierwszy ten lepszy Możecie nazywać mnie Susan, albo Suzy Przywykłam do tych form. Są więzienia gorsze od słów... Cytujśr 11 lut 2009, 17:10
19 autor: Altamira Pisarz osiedlowy Witam serdecznie. "Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość" Woody Allen Cytujśr 11 lut 2009, 19:20