16

Latest post of the previous page:

Witam :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

18
Oo witam panie Jacku, myśmy już rozmawiali kiedyś na forum FL :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

20
Ehm.. Nie licząc tego, że zgnoił pan doszczętnie mój Księżyc Snów, to był pan nawet miły :)

– William Blake

22
No doobra, nie gniewam się za to :) Jak pan chce to może pan poczytać tutaj kawałki moich innych dzieł, że tak się wyrażę :P

– William Blake

23
ale nie gnoić? :D
spoxik, dopiero tu wlazłem i przeciez nie po to by się na kimś wyżywac.
weź pod uwagę, że staram się krytykować konstruktywnie (o ile bedzie to pocieszające :P)
pozdrawiam
jacar
(nie pan)

24
No spoko :) Rozumiem, że pan... znaczy że TY starasz się oceniać konstruktywnie. Od czasu naszej ostatniej rozmowy mój warsztat trochę się poprawił... chyba.
Ale żeby nie offtopować - witam i życzę miłego forumowania :)

– William Blake

27
JacAr pisze:piszę tu i tam, ostatnio dzięki antologii "sępy", napisanej wspólnie z robertem cichowlasem
Ooo, kojarzę, a jakże!:) Z księgarni kojarzę, bo przyznam się bez bicia, iż nie miałam okazyji przeczytać.
Tony pisze:To trzeci zarejestrowany pisarz w ciągu niecałego miesiąca. Niebawem zwykli użytkownicy forum będą w mniejszości ;)
Ja też jestem tego zdania, Tony;)
Jacek Skowroński pisze:Pisarzem się jest lub nie, to nie ilość publikacji, lecz stan ducha i umiejętność stawiania pytań, szukania nieoczywistych odpowiedzi tudzież zajmującego pisania, choćby o torach tramwajowych :)
Jacku, kocham Twoje zdanie na ten temat! Ono sprawia, że chce mi się codziennie wstawać i żyć i pisać;) Dziękuję!:D
PS. Muszę dalej - ono sprawia, że umiem się sama dla siebie jakoś zdefiniować i wyczuwam w sobie pewną tożsamość!:)
Dobra, poniosło mnie;p niemniej jednak uważam, że Jacek ma świętą rację!
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

29
inja.no.tamashi pisze:Dobra, poniosło mnie;p niemniej jednak uważam, że Jacek ma świętą rację!
zgadzam się!
jacek

[ Dodano: Wto 26 Sty, 2010 ]
a nię! edytta!
to noetting...
sorka
:)
a ja to jacek
tak czy siak
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”