ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1501

Latest post of the previous page:

ithi pisze: (pt 30 kwie 2021, 14:35) To jak? Mam przedłużać?
Nie wiem... nie ma odpowiedzi, więc przyjęłam, że trudno, tym razem odpadnę. Jeśli masz już wszystkie teksty, to wklejaj. Może biedacy czekają, gryząc paznokcie :D

:orcs-cheers:

FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1503
No teraz to ja się do niedzieli nie wyrobię, bo se odpuściłam. Dajcie jeszcze tydzień? :P
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1505
Było milczenie, więc odpuściłam i z szacunkiem zaproponowałam wklejanie, w czym problem? Dwa dni mnie z kolei nie zbawią.

Ithi, wklejaj i przepraszam za kłopot.

FL

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1506
Lamia, Mortutti, jakie jest Wasze zdanie w kwestii przedłużenia terminu? Jak mam nie przedłużać to na teksty czekam dziś do północy i jutro wstawiam.

Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
PS. mi przedłużka terminu nie robi, może być tydzień później, tylko dajcie znać. Fanliang, mnie przedłużenie terminu nie wadzi, kwestia tego jak dogadają się uczestnicy.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1508
Ja bardzo chętnie! :)
Proponowałabym objętość max 15k albo max 20k i bez narzucania gatunku. A co do tematu, to nie mam żadnych konkretnych pomysłów, jestem otwarta na propozycje.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Wróć do „Bitwy literackie”