181

Latest post of the previous page:

Dzisiaj trochę cyferek. od momentu rejestracji na Wery (t.j. przez sześć miesięcy) objętość mojej książki zmieniła się w następujący sposób:
liczba stron: było 164, jest 264
liczba wyrazów: było 46.031 jest 72.216
liczba znaków ze spacjami: było 300.414 jest 474.538

a jestem dopiero na 80 stronie kolejnej korekty. Wery działa na mnie very dobrze :)

Ten wpis sponsorowała liczba 9 oraz literka T ;D
Everything happens for a reason

183
Dzisiaj łącznie 600 słów, a jutro woooolne :) (chyba )

ps. To już 111 strona, jeszcze trochę więcej niż połowa.

185
MatMot, nie wiem kiedy, ale mam nadzieję, że bliżej niż dalej. Nie wiem, który raz już ją poprawiam, ale wydaje mi się, że zaczyna już mieć ręce i nogi.

187
Mam (zapewne chwilowo ) 485.254 znaki ze spacjami. To już zaczyna wyglądać konkretnie. Następna spowiedź przypuszczalnie po weekendzie.

190
Weny kapryśne są, uciekają, krążą, a potem wracają. U mnie często jest tak, że pierwsze 2-3 h spędzam na gapieniu się tępo w tekst i dopisywaniu pojedynczych zdań, potem stopniowo się rozkręcam, a po 6 h (jeżeli mam tyle czasu) wchodzę w stan flow :)
Między kotem a komputerem - http://halas-agn.blogspot.com/

192
Ignite, chciałabym mieć tyle czasu. Ale jeśli zarwę noc, to mnie rano Gad zaora i zeżre żywcem.

godai, powodzenia :)

194
Oj, tak, czas zawsze jest problemem. Zawsze powtarzam, że u mnie wszystko rozbija się nie o natchnienie, tylko właśnie o czas na pisanie.

Dobrze, że wytrwale walczysz :) Mnie tej wytrwałości często brakuje, zwłaszcza kiedy warunki nie są sprzyjające. A po miesięcznej czy dwumiesięcznej przerwie od pisania cholernie ciężko jest się z powrotem wdrożyć do pracy.
Między kotem a komputerem - http://halas-agn.blogspot.com/

195
Ignite, mi teraz idzie niezwykle ciężko, bo to jest korekta, a nie typowe pisanie. Drugą książkę mam rozgrzebaną, ale nie chcę do niej wracać póki nie skończę tej. Ale w końcu znalazłam odpowiednie imiona dla dwóch pobocznych bohaterów i teraz jestem z nich zadowolona.

Wróć do „Maraton pisarski”