31

Latest post of the previous page:

Ja też chce podziękować za wiele lat wspólnej pasji i historii, które tu poznałem i ludzi, z którymi przebywałem. Dziękuję także za słowa uznania i żywię nadzieję, że chociaż garstce w jakimś tam stopniu pomogłem.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

33
Popieram dodanie koloru dla zasłużonego. Zawsze Marti będzie kojarzył mi się z wnikliwą analizą tekstów, no i jego podpis z białym psem ciężko jest wyrwać z pamięci;)
Mam nadzieję, że rezygnacja wynika z chęci przeznaczenia większej ilości czasu na pisanie.:)

Zasłużony

34
Cholera szkoda. Ja dowiedziałem się dopiero teraz - aż wstyd, że tak późno zauważyłem odejście. Ośmielę się powiedzieć, że Martinius zasłużenie piastował fukncję Szefa Weryfikatorów.
Mi jest przykro, że ktoś taki odszedł - jego komentarze zawsze były dogłębne, czasami zwracał uwagę na rzeczy, które mi umykały, albo nawet nigdy nie przyszły by mi do głowy. Często przeglądałem jego weryfki, stały na wysokim poziomie, rzeczowe, wyłapujące niuanse.
Wielka szkoda.
Mam nadzieję, że się jeszcze pokażesz.

Pozdrawiam.

38
Z okazji mojej piątej rocznicy bycia Weryfikatorianem szykuję kilka niespodzianek. Zaczynam od dwóch zmian z dedykacją dla Moderatorów w nadziei, że zmniejszą im ilość żmudnej pracy:
1) utworzenie nowego obowiązkowego do wypełnienia pola w profilu użytkownika - natkniecie się nań, gdy będziecie chcieli cokolwiek zmienić w Waszym profilu; pole będzie Was niepokoić jedynie przy znaczących aktualizacjach Regulaminu
2) utworzenia grupy 1post - szczegóły w jej opisie

C.D.N. :cool:
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

39
Avenger pisze: 2) utworzenia grupy 1post - szczegóły w jej opisie
Good idea! Ale ja bym w TuWrzuciu zwiększyła limit do 10. I przy komunikacie dołączyła link do regulaminu, albo nawet cytacik konkretny wrzuciła.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

40
Avenger pisze:2) utworzenia grupy 1post - szczegóły w jej opisie
użytkownicy z zerową ilością postów nie mogą od teraz tworzyć tematów w Tu wrzuć..., Poezji i CWP
A można poprawić to niewłaściwą ilość na poprawną liczbę.

Av: Jak zwykle pomocny, dzięki! :)
Ostatnio zmieniony czw 05 gru 2013, 22:21 przez Grimzon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:

42
Erythrocebus pisze:Moderatorzy odczuwają zmianę i się kłaniają.
Te zmiany dla moderatorów to może i korzystne, ale ta zmiana z tuwrzuć- odczytywanie tylko przez zalogowanych - naprawdę wygląda dziwnie.
Czyżby aż taki był wstyd z pojawiającymi się tam tekstami?
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

43
gebilis pisze:
Erythrocebus pisze:Moderatorzy odczuwają zmianę i się kłaniają.
Te zmiany dla moderatorów to może i korzystne, ale ta zmiana z tuwrzuć- odczytywanie tylko przez zalogowanych - naprawdę wygląda dziwnie.
Czyżby aż taki był wstyd z pojawiającymi się tam tekstami?
hmm? Nie ma nic takiego. Wylogowałem się i sprawdziłem. Można normalnie czytać.
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

44
Ja od wczoraj mam to okno otwarte tylko po zalogowaniu - wiec może ktoś wyjaśni - dlaczego? skoro to nie u wszystkich?
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

Wróć do „Sprawy organizacyjne”