31

Latest post of the previous page:

Lan sprawdza i jeśli zauważy na początku lub końcu, to usuwa, więc luz. Gorzej, jeśli ktoś ukrył gdzieś w środku dokumentu. ;) Po prostu jeśli nie podpiszecie się, to będzie miała mniej roboty. Jury nie powinno znać nazwisk autorów do czasu ogłoszenia wyników.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

32
Ufff, dzięki za odpowiedź XD
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

33
mam pytanie dotyczące tego, kto może brać udział w konkursie. Zarejestrowałam się dzisiaj (10.01) w związku z czym, czy zasada "przed 10" jeszcze mnie obejmuje, czy może spóźniłam się jeden dzień? :(

34
Termin do 15 stycznia więc teoretycznie mógłbym tekst jeszcze (do północy) wysłać jak rozumiem?

Czy minimalnie przekroczony limit znaków (OpenOffice mówi mi, że jest ich dokładnie 41837) dyskwalifikuje pracę i powinienem na szybko coś z niej wyrzucić, czy może ta stosunkowo niewielka różnica jest akceptowalna?

Z góry dziękuję za odpowiedzi, szczególnie, że pisze absolutnie na ostatni moment : D.

37
W regulaminie konkursu jest zapis o granicy 40 000 znaków. Czy w tą ilość są wliczane również spacje? Wiem, że pytanie może wydawać się odrobinę nieprofesjonalne, lecz jestem nowy w tym interesie i wolę zadać nawet głupie pytanie, narażając się na śmieszność niż później żałować, podcierając się upartą dumą.

Z góry dzięki za odpowiedź:p

39
Czy organizatorzy mogliby zdradzić, ile tekstów zostało nadesłanych? :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

41
Konkursowiczom - powodzenia! Jury - uczty literackiej!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”