Tu się chwalimy publikacjami w sieci (także e-bookami)

348
Gratki a miałem coś do bety dostać ;-)
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

349
Pojawił się nowy numer Mega*Zine Lost & Found, w którym znalazło się moje opowiadanie pt. "Roztańczony". Do przeczytania/ściągnięcia tu: http://lostandfound_megazine.vipserv.org/?page_id=1679
Zachęcam do przejrzenia całego numeru - tematem tym razem było "Ciało" i jest trochę jego ciekawych ujęć. :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

360
Dziękuję, Kruger za zapowiedź. :D I dzięki serdeczne za gratulacje, ale niechże się to najpierw pojawi. Nie chwalić dnia przed... itd. ;)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”