361

Latest post of the previous page:

Chyba rozgryzłam kundla - a to frant! :lol:

Caroll - mówiłam, że mam znaną postać?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

362
Dorapo, dzięki za podpowiedź. Już wiem :) Ale Kundel, to prawdziwa zagwozdka.
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

363
Świetne to ćwiczenie! Niezła zabawa. Można by ją spokojnie kontynuować w Hyde Parku już poza Dzikością :)
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

364
Rubio - kieruj się tytułem.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

365
dorapa pisze:Rubio - kieruj się tytułem.
Ej, nie ma podpowiadania :P
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

366
kundel bury pisze:Można by ją spokojnie kontynuować w Hyde Parku już poza Dzikością
Zgadzam się. Zabawa jest przednia. W pierwszej Dzikości było podobne zadanie i też się świetnie bawiliśmy.

367
Kundelku - a gdzie jest napisane, że nie wolno? :P

369
dorapa pisze:Kundelku - a gdzie jest napisane, że nie wolno? :P
Oj, bo podam klucz do twojej postaci ;)
PS: mam postać Chii - tak przypuszczałem, że to o nią chodzi

370
zaqr - a co na to Thana? Też zadowolona? :D

kundel - :?
Ostatnio zmieniony sob 03 lis 2012, 16:48 przez dorapa, łącznie zmieniany 1 raz.

371
Dorapo - co to jest, to ja wiem, ale chyba za mało znam historię świata przestępczego, żeby trafić na właściwą personę :D

A jak się wstawia ruchome emoty?

372
Rubio, nie mogę więcej podpowiadać - go ten bury kundel gryzie!

373
Ale jak emota wstawić, żeby był ożywiony?

A w ogóle, to w poprzedniej edycji chodziło właśnie o to, żeby postać zaszyfrować, a teraz miała być powszechnie znana... Jakie to różne mamy wyobrażenia na temat powszechności :D

374
dorapa pisze:Rubio, nie mogę więcej podpowiadać - go ten bury kundel gryzie!
Tylko złych ludzi, a takich tu nie ma ;)

375
Znowu poprzestawiałam litery b na g... Chyb na starość zaczynam mieć jakieś dys....

Ruchome emotikony? Znam tylko jeden - :lol: Ale pod ramką wiadomości masz "Wszystkie emotikony", obok "Cytowanie selektywne". Tam jest kilka ruchomych.

Wróć do „Dzikość Umysłu II”