436

Latest post of the previous page:

Jasne, jasne! Ja na nim poległam, może wam się uda :) Powodzenia życzę :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

437
Wyzywam na pojedynek każdego, kto się odważy. Czas do niedzieli 13, czyli 10 dni.

Kto się ze mną zmierzy? :twisted:
I've got the lot to burn...

438
Chodź, sonicexx! Czuję w sobie niespożytą energię do walki ;)

Temat?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

439
Grey! ty jesteś uzależniony!

Nie mam zbytnio natchnienia ale może:

Krople

komnata króla wzgórz<za dużo Griega się nasluchałam>

handlarz tajemnic

precedens

śmierc ostatnich cieni

ee wiecej grzechów nie pamiętam :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )

441
Arrianno, ja po prostu potrzebuję odpowiedniej motywacji do pisania. W bitwach ową motywacją jest deadline. Poza tym, lubię pojedynki. I lepsze uzależnienie od bitew, niż.

Jeżeli o mnie chodzi, to:

"Krople"

"Komnata króla wzgórz"

"Zatłukłam go rozpuszczalnikiem"
(\__/)
(O.o )

442
Trzeba coś wybrać bo czasu braknie... Krople. Grey?

Jeżeli nie chcesz zbyt krótkiego, możesz dopisać jeszcze jakieś słówko...

Dodane po 35 sekundach:

ooo proszę :) Czyli że "Krople"?
I've got the lot to burn...

443
Krople. Arrianno, piękne dzięki za temat ;) Ktoś zajmie się stworzeniem tematu do bitwy?
(\__/)
(O.o )

444
Daj mi dwie sekundy zaraz się tym zajmę.

Mój pierwszy raz :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

445
I stało się! Wszystko stworzenie truchleje, bo przepowiednia zaczęła się spełniać! Oto Azrael –Pan i Władca śmierci wyciągnął swój miecz i rozbrzmiał się dźwięk trąb. Apokalipsę czas zacząć! Oto ja wyzywam na pojedynek Archanioła Michała - to znaczy każdego kto się za niego uważa. Zeszłej nocy miałam o tym sen – wielka bitwa na łąkach wśród błyskawic i piorunów. Czekam więc aż się przepowiednia wypełni.

446
Zważywszy, że od miesiąca nic nie napisałem, chyba się muszę jakoś zmotywować, tak więc przyjmuję wyzwanie. termin nie gra dla mnie większej roli, byle nie za krótki, temat prosiłbym jakiś sprzyjający pisaniu normalnej historii, bo mi się nie chce tworzyć jakiś dzieł psychologicznych, alegorii czy innych paraboli :lol:

Oboje czekamy na propozycje, chyba że, Azrael, chcesz inaczej ustalić temat.

447
Obojetny mi temat - pomysl na story i tak mam już w głowie :P a chciałabym się wyrobić najpóźniej do 5 sierpnia bo później to wiecie - pakowanie i te sprawy :D Pojedynek zapowiada się nieźle - nie dość, że mieszkamy prawie po sąsiedzku to jeszcze łączy nas Finlandia :D hehehehe.

Dodane po 22 minutach:

tak po na myśle. Może pooscylujemy w temacie o niebie, piekle i śmierci?

448
tak po na myśle. Może pooscylujemy w temacie o niebie, piekle i śmierci?
Może być. Czekamy na propozycje, termin max do 5 sierpnia, ale raczej postaram się wcześniej.

449
Ja się będę starać wyrobić :D no ew. zabiorę pracę do Finlandii i tam ją skończę :D

Dodane po 8 minutach:

To czekamy na temat i błogosławieństwo Webera :D

450
Moje propozycje:

Kod: Zaznacz cały

Poranna dostawa,

Pora słońca,

Zabójcza ekstaza,

Noc lodowych demonów,

Tajna władza świata,

Walka o Polskę,

Gdzie mieszkają anioły?

Dolina wież
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

Wróć do „Bitwy literackie”