Latest post of the previous page:
Natalia:Może celowo tak...? Dla żartu? Krotochwili?
Ciężki orzech, twardy wybór, kto by tam wszystkie zasady poznał

A serio - kiepsko.
Pozdrowienia,
G.
Latest post of the previous page:
Natalia:Opowiadań w poprzedniej edycji zmieścili 11, zapewne więc laureatów konkursu znów będzie czworo(w kolejności alfabetycznej): Eugeniusz Dębski, Rafał Dębski, Tomasz Duszyński, Anna Kańtoch, Marcin Mortka, Marcin Wełnicki, Andrzej Zimniak
Wiadomo już, co robić następnym razemcranberry pisze:Poprawiłam tę końcówkę w malignie, może nie gorączkowej, ale po 600mg Ibupromu to i krowa nie miałaby gorączki![]()
Ale wiesz, to nie do końca. Mam wrażenie, że coś mi umknęło - jakaś szansa na wyciśnięcie z tego klimatu więcej. Co gorsza boję się, że jak mnie Anneke (będzie redagować) weźmie w obroty, to tylko krew, pot i łzydziko pisze: Jak pomysł dobry, to nawet pisanie rzutem na taśmę w warunkach ekstremalnych nie stanowi problemu...
I tak oto prawda wyszła na jaw. Esensja to w rzeczywistości portal krypto-społecznościowy <:{Ale obiecałam panu z wydawnictwa grzecznie współpracować z Panią Redaktor - wprawiając go przy tym w lekkie osłupienie informacją, że znam z Esensji nie tylko ją, ale też (również z Esensji) dwoje autorów z poprzedniej edycji
Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”