Dziennik imadoki

511

Latest post of the previous page:

143 k znaków. Zmieniłam kilka scen i pojawiły się możliwości tak fajne, aż sama byłam zaskoczona, że to tak działa. Tylko muszę sobie spisać gdzieś w notesie wszystkie imiona razem z nazwiskami, i ogólnie opisać wygląd, bo zaczynam się motać. jakoś tym razem wygląd fizyczny moich postaci w ogóle mnie nie interesuje, ale trzeba to zrobić, bo się zupełnie pogubię.
Everything happens for a reason

Dziennik imadoki

512
No dobra, przestaję marudzić. Wydawało mi się, że pisanie utknęło w martwym punkcie, bo ciężko mi znaleźć czas na pisanie, a tymczasem fejsbuczek mi przypomniał, że na początku marca miałam o 30k znaków mniej niż teraz. 30 k znaków to jednak jest jakiś postęp. I wreszcie pojawił się Maciek, były Ani. Problem jest taki, że nie mam pojęcia, jak on wygląda. Jakieś pomysły? To taki cwaniaczek z dobrego domu.

Dziennik imadoki

514
Obrazek
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Dziennik imadoki

518
imadoki pisze: I wreszcie pojawił się Maciek, były Ani. Problem jest taki, że nie mam pojęcia, jak on wygląda. Jakieś pomysły? To taki cwaniaczek z dobrego domu.
Może ten pan?

Obrazek

Dziennik imadoki

519
Gruszka, nie, odpada, za stary

Added in 1 hour 25 minutes 49 seconds:
156,8 k znaków.
ithilhin, jak to tam było? Na której stronie miał pojawić się ten na S od papcia Mastertona?

Dziennik imadoki

520
imadoki pisze: ithilhin, jak to tam było? Na której stronie miał pojawić się ten na S od papcia Mastertona?
siem nie znam :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dziennik imadoki

522
imadoki pisze:coś było, pamiętam, jakieś statystyki, na której stronie w książce dla kobiet pojawia się scena łóżkowa. będę musiała jakoś odszukać

to Augusta zna takie sztuczki :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dziennik imadoki

523
podpytam Ją za kilka godzin, teraz muszę odespać te osiem godzin z bandą wariatów. Dzisiaj dyskutowali o tym, że gdybym chciała wynieść pół zakładu, to nikt na bramkach (żaden ochroniarz) by niczego nie zauważył. I próbowali mnie namówić, żebym wzięła ze sobą drukarkę ( takiego olbrzyma co to ma ponad metr wysokości i waży z 50 kilo, bo chcieli sprawdzić, czy ochroniarz mi bramkę otworzy, żebym nie musiała się przeciskać przez kołowrotek. I jak mam być normalna, skoro pracuję z takimi czubkami?

Wróć do „Maraton pisarski”