Latest post of the previous page:
Weszłam na stronę ich fejsa i otworzyłam link, który tam zamieściły o chorobie jednej z nich, oczywiście nawet choroba nie upoważnia do takich zachowań, ale ta kwestia chyba wyjaśniona nie jest, bo nigdzie się wydawnictwo nie wypowiedziało jak na razie. Wracając do tematu, choroba ta jest nieuleczlna a chory z czasem coraz wieksze ma kłopoty z pisaniem czy czytaniem, popełnia wiele błedów nieświadomie. tu zgadzam sie z Malwiną zaczęły coś robić i fajnie. Nikt przecież nie każe korzystać z wydawnictwa krzaka, ale nie mozna tez chyba generalizować, ja wolę poczekac poobserwować. Na razie robia fajną akcję z ta aktorką, akurat to popieram, cel słusznyRomek Pawlak pisze:Wprowadzasz w błąd. Nie zrzekli się praw, tylko tantiem
Byłoby jednak dobrze, gdyby zaczęli od kupienia jakiegoś dobrego słownika ortograficznego :(
http://www.aztekium.pl/przypadki.py?tek ... my&lang=plAutorzy jak i wydawnictwo zrzekli się tantiemów z sprzedaży książki na rzecz Fundacji cudownej silnej kobiety Ewy Błaszczyk- A kogo?
Styl, interpunkcja, inne błędy - kolejne słowniki trzeba kupić...