Dziennik imadoki

601

Latest post of the previous page:

392 k znaków. jedna z wersji planu, czyli 400 k znaków do końca roku możliwa do osiągnięcia, ale fabuła nie zamknie się w 400 k znakach. Ale przecież plany są po to, by je modyfikować.
Everything happens for a reason

Dziennik imadoki

603
410 k znaków. Mało czasu, więc pewnie fabuły nie zamknę, ale część planu wykonana. Nie wiem, czy mam prawo czuć się dumna, ale chyba troszeczkę jestem. Nie udało mi się nic wydać, ale walczę. I mam nadzieję, że w końcu przyniesie to oczekiwane skutki.

Dziennik imadoki

607
imadoki pisze: 420 k znaków. Małymi kroczkami, ale do przodu.
super!
:*
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dziennik imadoki

609
imadoki pisze: 446 K znaków. Fabuła zamknięta. Uf, teraz mogę odpocząć :)
Pięknie! Gratki!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dziennik imadoki

614
Dziękuję :-)
Wysłałam do czytania kilku osobom, jeśli będzie im się podobać, przeczytam jeszcze raz, żeby znaleźć błędy, których nie zauważyłam i porozsyłam po wydawnictwach

Added in 10 minutes 15 seconds:
Jeśli ktoś chciałby przeczytać i podzielić się ze mną uwagami, to zapraszam. Literatura dla kucharek, obyczajówka

Dziennik imadoki

616
imadoki pisze: Dziękuję :-)
Wysłałam do czytania kilku osobom, jeśli będzie im się podobać, przeczytam jeszcze raz, żeby znaleźć błędy, których nie zauważyłam i porozsyłam po wydawnictwach

Added in 10 minutes 15 seconds:
Jeśli ktoś chciałby przeczytać i podzielić się ze mną uwagami, to zapraszam. Literatura dla kucharek, obyczajówka
Ja poproszę :)

Wróć do „Maraton pisarski”