Giełda nicków

93
Niektórzy czytają u dentysty ja będę pisać. To na pewno będzie nowa jakość :lol:
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Giełda nicków

96
ithilhin pisze:PS ja tez nie startuję :P
Kto by się spodziewał że i ithilhin potrafi z taką łatwością iść w zaparte. Nawet przy wielkim bannerze z jej nickiem w bitwie 13, powiewającym nad jej słowami :D Same dezinformatorki :D
Sarah pisze: To Eldil, EldilEldil :!: :!: :!:
To on jest tym złym człowiekiem :!:
To tylko dobre pierwsze wrażenie. Przy bliższym poznaniu bardzo wiele tracę :D
Navajero pisze: Widzę, że zostałem brutalnie wykreślony z listy przez nieznanych sprawców
Żadna brutalność, zaledwie drobna niedogodność. Do brutalności dojdziemy :twisted:
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

97
Sarah pisze: Navajero, Faraon zabronił zaprzeczać, tak samo jak potwierdzać!
Nie łam zasad!
Ups... Ale może to dezinformacja w stylu ambasady ZSRR? Naszych sołdat zdies' niet ( a rakiety śmigają) :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Giełda nicków

98
Misieq79 pisze: B = jakiś oldboy
D = B16
E = Redna
F = Mamba
H = uniwers
N = Bari
P = Iwar
Edit. S to uniwers, wycofuje się z F i H.
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

99
Odpowiedź I na pierwsze wspomnienie o Turnieju:
[i]Zawodnik [b]I[/b][/i] dn. 4 lutego 2018 pisze:Hm, hm, "Coś specjalnego", tak?

Masz szczęście, że walnąłeś mnie mejlem w trybie rozkazującym, zamiast przedstawić ofertę. [...] nie poszedłbym na to, gdyby decyzja była w moich rękach. Nawet teraz mam swoje wątpliwości, ale z drugiej strony - bardzo chętnie dam nurka raz jeszcze. Bóg jeden wie, że opowiadanie historii to dla mnie powietrze. Nie odrzucę okazji, by łyknąć trochę świeżego.

Obawiam się, że nie będę tym samym młodzikiem, non-stop paplającym w temacie na forum i podgrzewającym atmosferę, nie tym razem. Zresztą byłby to dead giveaway odnośnie mojego udziału po tak długiej nieobecności. Za to na pewno będę przebieg spraw obserwować z cichej mojej kryjówki i wypowiem się, gdy już będzie po wszystkim.

Jestem ciekaw zasad, ale nie wiem, o jak wiele mogę zapytać - i jak wiele wyjaśni mi zaproszenie. Limit znaków, tematy, terminy, ilość zawodników, metody na anonimowość - czy będą duże zmiany, czy raczej bez "naprawiania działającego"?

Podpisano,
Kim jest I ?

Added in 27 minutes 4 seconds:
Aha, podpowiadam, bo wszystkie poprzednie typy odnośnie tej litery są złe. Jeśli padnie właściwa odpowiedź nt. tożsamości I, potwierdzę to. Zaczynamy prawdziwe zgadywanie!
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Giełda nicków

100
Faraon pisze: Aha, podpowiadam, bo wszystkie poprzednie typy odnośnie tej litery są złe. Jeśli padnie właściwa odpowiedź nt. tożsamości I, potwierdzę to. Zaczynamy prawdziwe zgadywanie!
Ja tylko przypominam, że te wszystkie sugestie dot I to były: brat_ruina :twisted:
Teraz wiemy, że nie. Oldbojów nie znam, więc moje zgadywanie nic nie da...
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

102
Rubia, trafiony!
 ! Wiadomość z: Faraon
I = eworm, wicemistrz ToPA2012

Bardzo liczyłem na rewanż za ostatni Finał z uthModarem, ale niestety rozmowa z ewormem urwała się tuż przed rozpoczęciem zmagań. :( Jeśli ktoś posiada jakiś inny kontakt niż mail do Wojtka, proszę o PW.

Added in 1 hour 15 minutes 42 seconds:
To teraz przenosimy naszą uwagę na literę H!

Podpowiedzi:
1. Obalmy poprzednie strzały. H to na pewno NIE: uniwers, Kruger.
2. Wygrał kiedyś nasz konkurs.

3.
Zawodnik H dn. 3 marca 2018 pisze:Ok. Ale będzie na ciebie.
Od lat nie pisałem.
Od lat nawet nie czytałem.
To g**niany pomysł.
Dawaj te tematy :)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Giełda nicków

106
Chyba nie PePe?

G.

Faraon_edit: padaPada to zła odpowiedź.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”