Cześć przed wami kolejny Świeżak,Tym razem student z Gdańska.
Tak miedzy nami, cholernie nie mogę się doczekać upływu tych 30 dni, które dzielą mnie od wstawiania tekstów do oceny.
3
Witaj i rozgość się. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
4
Dziękuje, Tak regulamin jednego z działów, generalnie chodzi pewnie o obronę przed masą tekstów jak ktoś nie będzie miał zaparcia żeby poczekać miesiąc i pisać dalej to pytanie czy w ogolę warto byłoby czytać cokolwiek z pod jego reki
Edit:
O nawet znalazłem :
§ 1. Użytkownik może zamieszczać teksty w dziale „Tu wrzuć…” dopiero po 30 dniach od chwili zarejestrowania się na forum.
:(
Edit:
O nawet znalazłem :
§ 1. Użytkownik może zamieszczać teksty w dziale „Tu wrzuć…” dopiero po 30 dniach od chwili zarejestrowania się na forum.
:(
7
O cholera ale mnie to forum oskubało z marzeń w dzień ;D
szczególnie fakt ze o ile kiedykolwiek cie wydadzą to jak sprzedasz tysiąc egzemplarzy w tym debiucie i dostaniesz za to jakieś 2tysiące zł to już mega sukces przy czym tyle to sie zarabia w średniej pracy w miesiąc, jednym słowem interes tylko dla bogatych zeby sobie pozwolić na pisanie ;D chyba ze piszesz sobie pare lat dla zabawy po godzinach i w 2 lata masz powiedzmy 2-3ksiązki które czekają już od jakiegoś czasu na decyzje ;D i zaczynasz sie sprzedawać w wielotysięcznym nakładzie
Ale mimo wszystko zobaczycie tu moje teksty hehe !!!
szczególnie fakt ze o ile kiedykolwiek cie wydadzą to jak sprzedasz tysiąc egzemplarzy w tym debiucie i dostaniesz za to jakieś 2tysiące zł to już mega sukces przy czym tyle to sie zarabia w średniej pracy w miesiąc, jednym słowem interes tylko dla bogatych zeby sobie pozwolić na pisanie ;D chyba ze piszesz sobie pare lat dla zabawy po godzinach i w 2 lata masz powiedzmy 2-3ksiązki które czekają już od jakiegoś czasu na decyzje ;D i zaczynasz sie sprzedawać w wielotysięcznym nakładzie
Ale mimo wszystko zobaczycie tu moje teksty hehe !!!