Aj nid a help

1
Dobra, potrzebuję waszej pomocy. Bawiłem się opcją "Styl forum" i zmieniłem ją sobie z Saphic na iCGstation. Ta ostatnia okazała się kijowa wizualnie i chciałbym wrócić do poprzedniej. No i nie mogę teraz tego odwrócić - tzn. nie mogę nigdzie znaleźć opcji "Styl forum". Pomożecie? :)
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

4
Adrianno, wiem. Sęk w tym, że jak się zaloguję, to wszystko jest po staremu, czyli okej. Problem pojawia się, gdy nie nie jestem zalogowany - forum wyświetla się w stylu iCGstation zamiast Saphic.

[ Dodano: Sob 31 Mar, 2012 ]
Niestety nadal nie. Obiecuję się więcej nie bawić. :D
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

5
Hmmm... A to dziwne.
Zrobiłam przed chwilą taką podmiankę i udało się "wrócić". I przy wylogowaniu też.
Może wyczyść ciasteczka tak proforma?
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

7
Faux, problem w tym, że jak jestem w Saphic (czyli zalogowany), mam tą opcję; w iCGstation (czyli niezalogowany) nie widzę jej nigdzie. Dodam, że zamianę robiłem jako niezalogowany i wcześniej sprawdziłem pozostałe opcje. Z każdej mogłem wrócić.

Już kiedyś miałem identyczny problem i jakoś go rozwiązałem. Tylko jak...

Ada, a robiłaś podmiankę jako zalogowana czy nie?

Jak nic się nie da zrobić, to trudno. Jakoś to przeżyję :)

Tak czy siak, dzięki za pomoc.

9
Dalej lipa ;/

[ Dodano: Nie 01 Kwi, 2012 ]
Sprawdziłem. Działa. Dzięki Faux :)

Masz u mnie piwo :)

12
No, u mnie na szczęście cały czas gra, nie wiem jak u SkySlayera.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”