Hejo Wam!

1
Wszystko o mnie w profilu, więc co się powtarzać? :P Reszta wyjdzie w praniu, a inspiracje pisarskie też najpewniej się ujawnią ;) Dla jasności tylko: nie przepadam za fantastyką, S-f i tymi rzeczami. życie jest zbyt różnorodne, by męczyć się, fantazjując i tworząc niestworzone światy czy zawiłe fabuły. Taka moja dewiza. Wielu podjęłoby pewnie polemikę, ale taki mój gust, więc docenię pobłażliwość z Waszej strony :)

Na forum zaglądam od dawna, a stałem w cieniu z jednego powodu. Mianowicie... Czy publikacja w Internecie uniemożliwia wysłanie tekstu na konkurs? Czy ów warunek konkursowy, iż tekst nie może być wcześniej publikowany, dotyczy również publikacji w Internecie? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :)

Pytanie nr 2 :) Czy do pojedynku można stawać od zaraz? Czy trzeba zyskać jakiś, że tak powiem, prestiż na forum?

Tyle słowem o sobie, a raczej swoich wątpliwości. Więc na koniec ostatni raz: witam gorąco! :)

2
witaj, regulamin nie mowi, ze do pojedynku ma stawac osoba znana, mozesz wyzwac kogos [nie weryfikatora]. Pozdrawiam ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

3
Witam.

Z tego co mi się wydaje,również publikacja w internecie wyklucza tekst w uczestnictwie w jakichkolwiek konkursach.

Do pojedynku możesz stanąć od zaraz.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Każdy użytkownik może się pojedynkować.

A Ciebie witam serdecznie i zapraszam w nasze skromne progi. ;)

I pozdrawiam.

[nie weryfikatora]

Eeeee, czemu? O.o
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

5
Cos pisalo w regulaminie, ze nie mozna wyzwac weryfikatora czy moderatora, albo se wymyslilem, co u mnie jest mozliwe, bo jestem schizofremikiem i biore psychotropy, ucieklem z osrodka. :(
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

6
[nie weryfikatora]

Też tego nie rozumiem.Może jesteśmy wyższą kastą,albo następnym wcieleniem buddy.Nie wiem.

Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich filatelistów.

Edited:I znów napisałem posta w tym samym momencie co przedmówca.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Jasne, że można wyzwać Weryfikatora, nie mamy żadnych immunitetów. ;)

Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich filatelistów.

Z doskonałym poczuciem humoru? :]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

9
Witam, witam.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”