QFant: Otuleni Natchnieniem 2013

1

Zachęcam do CZYTANIA i komentowania.

Spis opowiadań:

I miejsce: Marta Śmigielska, Bory
II miejsce: Ryszard Rychlicki, Funkcjonujący wehikuł czasu
III miejsce: Maria Dunkel, Kraina zimy
Wyróżnienie: Roman Aleksandrowicz, Skafander
Wyróżnienie: Barbara Gabrysz, A jak poszedł Karl na wojnę
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

2
Jaka świetna okładka! I jak dużo kobiet. We wstępniaku naczelny zaprasza do kolejnej edycji. Ale ta miała być ostatnią, prawda?

5
Gratuluję uczestnikom. Rozumiem, że nie będzie już okazji, by wystartować w "Horyzontach..." Czy redakcja planuje stworzyć coś w zamian? ;)

7
Horyzonty Wyobraźni i Otuleni Natchnieniem to dwa odrębne konkursy. Dla Otulonych to była ostatnia edycja. Niestety, wiele zawdzięczam temu konkursowi.

Gratuluję wszystkim, zwłaszcza smtkowi.

9
Przeczytałam Funkcjonujący wehikuł czasu i okazało się, że we Francji też mają długi majowy weekend. :D
Poza tym upewniłam się po raz nie wiem już który, że dziennikarze to kłamcy, a wehikuł czasu nie ma prawa istnieć.

Uśmiechy dla autora.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

11
Nie wszystko, zawsze i wszędzie trzeba krytykować i analizować. Czasami się po prostu czyta. :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

14
W sensie, że nie każdy wychodzi obronną ręką z tak zaangażowanej stylizacji językowej. Podobało mi się takie przetworzenie zmartwychwstania, mimo że temat nienowy, poradziles sobie z przedstawieniem go w świeży sposób. Jedna rzecz mi nie grała - wprowadzenie tego watku z fotelem - zbyt pospieszne, takie trochę doklejone. Nic specjalnie poważnego jednak.
http://ryszardrychlicki.art.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „QFANT - magazyn fantastyczno-kryminalny”