Witam Wszystkich

1
Jestem Ania, ale mówią na mnie Anula, w sumie nie wiem dlaczego, piszę już od dawna, ale zawsze to były tylko artykuły sportowe- bo sport to jest to co kocham, mój przyjaciel namówił mnie na pisanie książki, bo stwierdził, że się do tego nadaję, ja się zgodziłam i muszę powiedzieć, ze nie żałuję, ze to najlepsze co mi się mogło przydarzyć w wakacje ;), mam 17 lat i uczęszczam do Liceum profil humanistyczny klasa już za niedługo druga :)
Anula

2
Witaj,
Pozwól, że przejdę do sedna pomijając całą resztę, zasady gramatyki i tak dalej... bo lekko zszokowana jestem: artykuły sportowe? Naprawdę? Niezła musiałaś być, żeby zaimponować na ich podstawie. Szczerze. Ja w końcu sama się upieram, że świetnie piszę (tak, wiem, może nie do końca właściwa metoda :P )
W każdym razie: miło, że jesteś. Też jestem tu jedną z nowszych.
Jakie sporty lubisz? O czym piszesz? (Jeżeli można spytać :) )

3
sportu nie lubię, ja sport kocham, sama trenuję biegi długodystansowe, to moja pasja, a artykuły sportowe dosłownie o każdym sporcie, mimo iż jestem dziewczyną, to kocham pisać o piłce nożnej ;)
Anula

4
Ja mimo iż jestem dziewczyną, kocham piłkę nożną! :) Witaj! :D
Jeśli w twoich tekstach będą odniesienia do piłki, to znajdziesz we mnie wiernego czytelnika ;) Ale tak poza tym, z chęcią poczytam o czymkolwiek innym ;)

6
Mam do Was ogromną prośbę :), startujemy z kolegą w konkursie na najlepsze biegowe zdjęcie tygodnia, tzn. on jest autorem a ja jestem na tym zdjęciu, jakbyście mogli oddać swój głos, można tylko 1 raz oddać ;), okażcie wielkie serca, zbieram na buty nike do biegania, a tylko 1 miejsce dostaje nagrode, pomóżcie, Liczę na Was :)
Głosujcie na zdjęcie Adriana Drechslera
http://www.festiwalbiegowy.pl/konkurs-b ... gnj5tL0Fc4 proszę ;)
Anula
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”