Cześć

1
Dobry wieczór/dzień dobry!

Znalazłam się tutaj, gdyż mam ambitny plan zakładający napisanie kilku powieści (jedną już zaczęłam) i praktycznie zero doświadczenia w tego typu aktach twórczych. Jestem pewna, że na tym forum znajdę wiele wskazówek, które ułatwią mi pracę i mam nadzieję, że z czasem nauczę się tyle, że będę mogła pomagać innym.

2
Hej! :)

A co piszesz?
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

3
Coś trochę futurystycznego, polskiego, ale nie za mocno trzymającego się rzeczywistości, humorystycznego i powiedziałabym marzycielsko-patriotycznego... Tak, chyba tak mogę ogólnie opisać mój pierwszy projekt :)
Bujna wyobraźnia to zagrożenie. Oferuje spełnienie wszystkich marzeń... w zamian wolę, by spełniać je na jawie.

4
Zapowiada się ciekawie.
Przeczekaj kwarantannę i dawaj na tuwrzucia ;)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

5
Dzięki. Chętnie tak zrobię, choć trochę się boję ;) Nie będę czekać bezczynnie - tych 30 dni to czas w sam raz, by trochę lepiej się tu rozejrzeć. (Na razie, głupio się przyznać, ale nawet nie wiem jak avatar dodać.) Nie wspominając o poprawianiu do znudzenia tekstu, skoro ma być poddany krytyce.
Bujna wyobraźnia to zagrożenie. Oferuje spełnienie wszystkich marzeń... w zamian wolę, by spełniać je na jawie.

6
U góry, pod logo weryfikatorium masz "profil". Tam szukaj opcji podpisów, avatarów i innych cudów... ;)

A tekst i tak trzeba poprawić, jeśli myślisz o publikacji w przyszłości.
Ale nie przeszkadzam, rozglądaj się i miłego weryforumowania :)

7
Nie wyraziłam się jasno - pewnie, że trzeba, ale przyszłość jest taaaka rozległa, zawsze istnieje jakieś później. Natomiast znany konkretny termin skłania mnie do poprawiania teraz, a potem dla pewności jeszcze raz... i może jeszcze troszkę tu, i tam. Coś mi się widzi, że cały miesiąc będę czuła nieodpartą pokusę ciągłego korygowania ;]

Dziękuję za wskazówkę co do avka. Sprawdzałam skrupulatnie zakładkę "Profil" dwa razy i mogłabym przyrzec, że nie było tam pól służących do tego, ale sprawdziłam trzeci raz - i jest :D Ciekawe, czy to zaburzenia percepcji, czy faktycznie nie było.
Ostatnio zmieniony wt 24 wrz 2013, 21:26 przez Rika, łącznie zmieniany 1 raz.

8
Pasujesz tu :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”