Cześć!

1
Mam na imię Iwo, kiedyś trochę pisałem ichciałbym znowu się z tym spróbować, teraz stawiam nieco nieśmiałe kroki, a to forum jest chyba najlepszym miejscem, aby sprawdzić, kiedy zacznę robić to dobrze : )
Poza chłonięciem książek i pisaniem przede wszystkim zajmuję się ceramiką, rysunkiem, gram trochę w gry role playing, fascynuję się historią sztuki w ogóle.
Gorąco pozdrawiam wszystkich użytkowników, miło mi was poznać!

3
Hej!
Fajne masz imię :)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

4
Powitać!
Dobrze trafiłeś. Mi forum bardzo pomaga przy moich początkach pisania. :)
Pisz i ucz się, powodzenia.
– Może byś się tak wykąpał? – ryknął Bruenor.
Usłyszawszy ten rozkaz, Pwent zatoczył się do tyłu i zaczął krztusić. Według niego krasnoludzki król, rozkazujący swojemu poddanemu, by wziął kąpiel, był mniej więcej odpowiednikiem ludzkiego króla, mówiącego swoim rycerzom, by poszli zabijać niemowlęta. Istniały pewne granice, których władca po prostu nie mógł przekraczać.

5
Gramy teraz małą ekipą, ze względu na brak czasu raczej jedno lub dwustrzałówki, zwykle w uniwersum naszego świata, od XX wieku wzwyż.
Dzięki, covu!
Masz rację, m16Martin, spojrzenie innych na tekst zdecydowanie pomaga szerzej otworzyć oczy.
Dziękuję za ciepłe przywitanie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”