Sie macie ludzie ;)

1
Witam
Z tej strony stary RPGowiec, miłośnik muzyki rockowej, historii, fantastyki, bardziej filmowej, niż książkowej, ale jeśli o już o tą ostatnią chodzi to nie ma boga prócz Sapkowskiego ;)

Ostatnio natłukłem jakieś 150 stron czegoś co w założeniu ma być powieścią fantasy (a przewiduję zmieścić całość w 220), póki co może zaprezentuję jakieś starsze fragmenty swojej twórczości (klimaty fantasy i cyberpunk).

2
Hej ;) W przypadku erpegowców przydomek stary, to? ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Prowadziłem RPGi "na żywo" (albo tzw papierowe) przez 10 lat zaczynając na przełomie podstawówki/liceum (nie było jeszcze czegoś takiego jak gimnazjum), a osiem lat temu z tym skończyłem (nie, że chciałem, tak wyszło).

5
Papierowe są najlepsze ;P
Ostatnio zmieniony czw 08 maja 2014, 23:14 przez ithi, łącznie zmieniany 1 raz.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

6
Innych tak po prawdzie w ogóle nie uznaję za RPG (i w nie nie grywam, wyjątkiem jest oczywiście komputerowy Wiedźmin).
Siedzący na ławeczce dziadunio spojrzał w kierunku łowców, mrużąc oczy i jednocześnie, uniósłszy dłoń w niemal czarnoksięskim geście, zaczął dłubać w nosie.

http://narreweid.blogspot.com/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”