Jestem wilk :)

1
Witam wszystkich. Jestem pewnym podróżnikiem przemierzającym świat internetu. Mam swoje zadanie na tym forum, więc można rzec, że jestem "przelotem". Postaram się, aby moja obecność tutaj była niezauważalna :).

3
Jestem tutaj tylko, aby ostrzec Was przed pewnym użytkownikiem. Bardzo toksycznym zresztą :). Przywiało mnie z forum Artefakty, które są teraz przez ów użytkownika nawiedzane. Czemuż to? Ponieważ jestem na tym forum trochę czasu i nie pozwolę, aby ten człowiek niszczył tak dobre imię tego forum :) Dopóki on tu jest, ja też będę, ale kto wie? Może jednak zostanę na dłużej :). Dziękuję za przywitanie :).

6
Karmela pisze:Jaki szlachetny :D
Tylko jeśli oskarżenia są niesłuszne :P.
Sepryot pisze:Przelotem zahaczył, ale regulamin przeczytał, no, no.
Jak każą to trza czytać :D. Ale na prawdę, ja tu dosłownie przelotem. Nawet na SB się nie będę pojawiał :P.

8
Anakolut pisze:
Mglisty wilk pisze:Jestem tutaj tylko, aby ostrzec Was przed pewnym użytkownikiem.
Spóźniłeś się Wilku - wspomniany użytkownik sam na siebie naskarżył, we własnoręcznie założonym temacie. Ku zdziwieniu jednych, uciesze drugich, niestety jednak bez czyjegokolwiek współczucia ;)
Ale dołożyć do pieca czasem warto :). Zawsze jest gorzej jak ktoś wrzuci dowód na winę ów pacjenta :).

10
Avenger pisze:Witaj!

Przekaz został zauważony.

Teraz się rozgość. :)
W takim razie spełniłem swoją rolę i mogę udać się w dalszą podróż po odmętach internetów :).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”