Witam?

1
Hej,

Totalnie nie wiem co napisać, bo nie bardzo mam pomysł na to, o czym Wam powiedzieć. Spróbujmy takiego zestawu:
Nazywam się Gerard i obecnie, jeżeli chodzi o szeroko pojętą działalność w fantastyce, jestem redaktorem naczelnym portalu o wydarzeniach mangi i anime, fantastyki, e-sportu i pokrewnych. Ponadto można uznać, że jestem niedoszłym pisarzem. Pewnie inaczej by to wyglądało, gdyby nie ciążące na mnie obowiązki oraz braki w warsztacie (to idzie poprawić). Mam wiele pasji i zgłębiałem mnóstwo tematów, jednak tutaj liczy się raczej fantastyka/książki, więc może powiem, że przeczytałem mnóstwo powieści w swoim życiu, z czego większość stanowi fantastyka, horror i kryminały. W tej kolejności. Na żadnym forum nie udzielałem się od wielu lat. Kiedyś sam jedno prowadziłem (mam coś chyba z tym prowadzeniem różnych... rzeczy) i miało się całkiem nieźle. Póki miałem Internet.

Uwaga!
Tutaj zamieszczę drobne ostrzeżenie, gdybym przypadkiem miał czasem pisać na tym forum coś więcej. Jestem szczery, potrafię wyrazić swoje zdanie i robię to, nawet jeżeli nie jest ono takie jak większości i mam dosyć cięty język i chory żart. Jeżeli mam coś złego na myśli, bądź kogoś nie lubię, to ta osoba na pewno się o tym dowie. Jeżeli wydaje się Wam, że coś do Was mam, lepiej zapytajcie, bo możecie mnie mylnie zinterpretować. Raczej nie rzucam mięsem (odkąd jestem osobą funkcyjną, nie wypada mi...), ale coś mi się może wypsnąć czasem. Tak delikatnie. Przepraszam za to.

Na tym chyba skończymy. Pozdrawiam serdecznie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”