Cześć

1
Siemanko wszystkim. Mam na imię Rafał, mam dwadzieścia lat. Aktualnie jestem na II roku studiów bezpieczeństwa wewnętrznego, interesuję się piłką nożną, piłką ręczną, zakładami bukmacherskimi, a w zeszłym roku wpadł mi do głowy pomysł napisania książki w jakiś sposób związanej z przestępczością zorganizowaną, którą sie również interesuję. Czytam dużo książek w tej tematyce i stwierdziłem, że chciałbym przeczytać pewnego rodzaju opowieść, której nie ma na rynku, bo siłą rzeczy jej nie znalazłem. Trafiłem tutaj z serwisu gry ls-rp.net, gdzie wstawiłem fragment swojej książki i dostałem odpowiedź, abym zrobił tutaj konto i moja praca zostanie rzetelnie sprawdzona i oceniona.

Cześć

2
Cześć ;)
Tutaj na pewno ktoś spojrzy na Twoją pracę i oceni ją rzetelnie. Masz sporo zainteresowań, ale liczę, że uda Ci się połączyć to wszystko ze sobą i znaleźć czas na napisanie porządnej książki, którą zrewolucjonizujesz rynek powieści kryminalnych. :P

Co polecasz w tematyce książek, które lubisz? Chętnie poczytam coś dobrego.
I na koniec - Elmore Leonard... jeśli nie znasz jego twórczości, to być może zainteresują Cię jego powieści i pomogą Ci lepiej poznać kryminał z dobrymi dialogami. ;)

Pozdrawiam.

Cześć

3
ebrio pisze: Cześć ;)
Tutaj na pewno ktoś spojrzy na Twoją pracę i oceni ją rzetelnie. Masz sporo zainteresowań, ale liczę, że uda Ci się połączyć to wszystko ze sobą i znaleźć czas na napisanie porządnej książki, którą zrewolucjonizujesz rynek powieści kryminalnych. :P

Co polecasz w tematyce książek, które lubisz? Chętnie poczytam coś dobrego.
I na koniec - Elmore Leonard... jeśli nie znasz jego twórczości, to być może zainteresują Cię jego powieści i pomogą Ci lepiej poznać kryminał z dobrymi dialogami. ;)

Pozdrawiam.

Wybacz, dawno mnie tu nie było.. Bo w sumie żeby tutaj wstawić swoją prace trzeba wystawić najpierw opinię trzem innym użytkownikom i to mnie lekko zdemotywowało, ale właśnie zmotywował mnie znajomy i prawodpodbnie zrobię to na dniach. Wracając do twojego pytania, co polecam? Willk z Wall Street + Polowanie na Wilka z Wall Street, John grisham - więzienny prawnik, zresztą inne jego powieści też są pewnie świetne, ale nie miałem okazji przeczytać ani pieniędzy jak to student ;P. Jon Roberts - Prawdziwy gangster, Mario Puzo - Omerta, Ken Rijock - Bankier Mafii, Księgowy Mafii - Roberto Escobar, Michael Franzese - Propozycja nie do odrzucenia. Polecam sprawdzić tego pana na Wiki, z tego "zawodu" się tak "po prostu" nie odchodzi :). Jo durden - Mafia pełna Historia, Blood and honor: Inside The scarfo Mob - jedynie wersja po angielsku :).

Cześć

4
Bezpieczeństwo wewnętrzne, Szczecin ?
Witaj, oby nie policjancie :P

Added in 3 minutes 13 seconds:
Specjalizacja?

Added in 1 minute 10 seconds:
A nie wtykam, jakby co :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”