Nazywam się Tobiasz, mam 20 lat. Aktualnie studiuje leśnictwo, a pisaniu oddaje się w wolnych chwilach. Najbliższe są mi utwory fantastyczne. Przeczytałem kilka razy wszystkie części sagi ,,Pieśń Lodu i Ognia", nadal jestem pod wrażeniem świata, który wykreował autor. Nie jest mi także obcy nasz rodzimy ,,Wiedźmin". Cenie także takie książki jak ,,Zbrodnia i kara", ,,Lalka", ,,Folwark zwierzęcy" czy ,,Quo vadis". Zamierzam także sięgnąć po ,,Chłopów" w niedalekiej przyszłości.
W liceum napisałem ,,książkę", jeśli można to tak nazwać. Liczy sobie 260 stron. Najwięcej nauczyłem się w czasie jej pisania. Mam nadzieje, że to forum także pomoże mi się rozwinąć.
Pozdrawiam!
Witam!
2Cześć,
Mój syn ma na imię Tobiasz.
Książki przerobione masz ok, leśnictwo też fajnie, o sympatycznym imieniu już chyba wspominałem
Rozgość się i zaznajom z regulaminem, a potem... do Tuwrzucia, żebyśmy zobaczyli z czego jesteś ulepiony.
G.
Mój syn ma na imię Tobiasz.
Książki przerobione masz ok, leśnictwo też fajnie, o sympatycznym imieniu już chyba wspominałem

Rozgość się i zaznajom z regulaminem, a potem... do Tuwrzucia, żebyśmy zobaczyli z czego jesteś ulepiony.
G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Witam!
3Witam serdecznie. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Witam!
4Cześć. Rozgość się. I nie pisz o swoich dokonaniach w cudzysłowie. Bez tego byłbyś dziś gdzieś indziej :-)
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze