Cześć!

1
Cześć,

Nazywam się Krystian i mieszkam na Śląsku :) Preferuję literaturę fantastyczną ale nie skupiam się na jednym gatunku - dobrze bawię się zarówno przy fantasy, sf, cyberpunku jak i steampunku (chociaż ostatnio bliżej mi do militarnej sf niż do fantasy).

Od jakiegoś czasu interesuję się pisaniem (opowiadania) i kiedyś aktywnie działałem w tym kierunku ale - nie wiedzieć czemu - nagle to porzuciłem i od dwóch lat nie wykreowałem żadnej opowieści ale pomysł o wydaniu własnej powieści / zbioru opowiadań ciągle pojawia się w mojej głowie. Wiem, wiem... ambitne plany. Póki co są to tylko plany i marzenia ;)

Trafiłem tutaj z nadzieją, że dzięki wam te plany będą bliższe urzeczywistnienia.

Cześć!

4
RebelMac pisze: Witam! Pozdrawia fan Star Wars. :) Yoda by jednak Darthem nigdy nie został. :)
Wielki Fan ;) Nie zostałby ale koncepcja zacna i arty genialne :) Jako ten dobry jest nudny, może jako mroczny byłby ciekawszy ;)

Cześć!

6
Nicholai pisze: Cześć! Pozdrowienia od wielbiciela sf i kilku -punków :D

Lubisz worldbuilding?
Cześć :)

Kręci mnie światotworzenie ale nie zajmowałem się tym jeszcze, ponieważ nie mam pojęcia jak to ugryźć albo od czego zacząć ;)

Cześć!

7
Darth Yoda pisze:
nie mam pojęcia jak to ugryźć albo od czego zacząć ;)
Tak więc polecam subreddit /r/worldbuilding, gdzie ludzie z chęcią pomogą postawić pierwsze kroki, sam też mogę dać kilka rad :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”