Poszukuję beta czytelników opowiadania. Tekst był już poddany ocenie przez trzy osoby i głównym zarzutem był brak przejrzystości fabuły. Moje sugestie okazały się niewystarczajace. Naniosłem poprawki i w zasadzie mógłbym wysłać tekst do tych samych osób, jednak one już wiedza, czego się spodziewać.
Zatem proszę o pomoc, w miarę możliwości.
Długość to niespełna 12,5 tys. zzs.
Opowiadanie na konkurs, obyczaj, pomoc
2Poka
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
4Wysylam privem, ale widzę że formatowanie się gubi. Mogę plik Word przesłać ale to ma maila chyba.
5Pragnę serdecznie podziękować wszystkim, którzy zechcieli poświęcić swój czas i udzielić mi cennych wskazówek.
Opowiadanie na konkurs wysłałem i choć po Waszych ocenach raczej nie spodziewam się "sukcesu", to uznalem, iż niewysłanie byłoby demotywujące.
Opowiadanie na konkurs wysłałem i choć po Waszych ocenach raczej nie spodziewam się "sukcesu", to uznalem, iż niewysłanie byłoby demotywujące.