cho zobaczysz fajnie będzie cho [trololo][zawiera wulgaryzmy, dużo...]

1
— Namówiłeś. Chcę.
— Ale ja żartowałem. Odpuść sobie.
— Nie! Już zdecydowałem. Chcę jeździć. Wreszcie żyć naprawdę. Jak ty.
— Tak? No to wskakuj.
— Ruina, uwa...
— No jedź pedale zajebany cweluchu pierdolony co za kurwa głąb ja pierdolę jaki łeb no i gdzie się kurwa wciskasz spierdoleńcu jeden bladzio frajerska świński ryjcu co za kutas wziąć tylko jebnąć z liścia w potylicę żeby w kokpit jadaczką zarył jak kurwa jedziesz łajzo znaku nie widzisz gdzie gdzie pizdo obesrana polami się kurwa bujaj nie po drodze buraku mule ochujały bo zaraz w coś przypierdolisz skurwysynu...
— Nie... niedobrze mi.
— E tam! Masz prawdziwe życie. Pasuje?

cho zobaczysz fajnie będzie cho [tololo][zawiera wulgaryzmy, dużo...]

4
Romecki pisze: Brzydko pan piszesz, oj, brzydko :)
C'nie? Gdzie znaki interpunkcyjne? :twisted:
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

11
elka pisze: Czy mam rozumieć, że prawdziwe życie polega na znajomości wulgaryzmów i umiejętności w posługiwaniu się nimi?
He, he. To jest kwestia ciekawa i wymagająca wiersza: czy prawdziwiej żyje poeta, który przy filigranowej filiżaneczce herbatki łka do deszczu za oknem, czy taki, który klnąc ciśnie pedał gazu, by dowieźć towar na czas?
http://radomirdarmila.pl

15
Zabawne.
A z drugiej strony... Tak często można usłyszeć, że "tobie w robocie to dobrze", najczęściej od osób, które nie mają pojęcia o faktycznych plusach i minusach danego zawodu. I każdemu się wydaje, że mógłby bez problemu robić to co X robi.
Tak czy inaczej, szału nie ma, ale nie po to wrzuciłeś i nie po to pisałeś.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Miniatura literacka”