Witam

1
Jestem tu nowa, choć od jakiegoś czasu zarejestrowana tu na forum za namową kolegi. Z wykształcenia jestem mgr filologii, ale nie pracuję w zawodzie. Mam 38 lat. Swoje wiersze piszę od 2007 roku, z przerwami, paroletnimi, kiedy nie miałam weny. Piszę o miłości, wierze, życiu. To na razie tyle. Pozdrawiam wszystkich

Witam

2
dobry wieczór! zapraszamy!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Witam

5
Jak na aspirującą poetkę, to bardzo zła odpowiedź :), bo cóż znaczy samotne ok :)
Napisz coś w klimacie miłości tak wielkiej, jak skrzydła polityka z naszego sejmu, który chciałby sięgnąć gwiazd, ale klubowa obroża zabiła w nim uczucia i teraz co najwyżej to torebkołomot ( by Misieq) od żony, czasem przywraca go do rzeczywistości.

Witam

6
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam

8
tomek3000xxl pisze: Jak na aspirującą poetkę, to bardzo zła odpowiedź :), bo cóż znaczy samotne ok :)
Napisz coś w klimacie miłości tak wielkiej, jak skrzydła polityka z naszego sejmu, który chciałby sięgnąć gwiazd, ale klubowa obroża zabiła w nim uczucia i teraz co najwyżej to torebkołomot ( by Misieq) od żony, czasem przywraca go do rzeczywistości.
Piękne :clap:
Szekspir w czasach kwarantanny.

Również Cię Witam :)
Sometimes in life when you get what you want, you end up missing what you left behind” ~ J.D. ;)

Witam

10
Tacy są, w gruncie ciekawi ludzie, witaj, pisz, o życiu możemy nawet pogadać
Prawo czy miłosierdzie, mądry wybierze to drugie wypełniając to pierwsze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”