Witajcie, jestem tu z polecenia niejakiego PreissAdam'a, ponieważ szukam pomocy i nie wiem, w którym dziale napisać wątek.
Oczywiście mam kilka starych opowiadań i scenariuszy z paru lat wstecz, kiedy nie wiedziałem że to forum istnieje, ale o tym kiedy indziej.
Już od paru miesięcy, piszemy razem z kolegą książeczkę prezentującą nasze własne uniwersum, na którym będziemy opierać nasze własne, małe gry 2D. Jednak na razie ugrzęźliśmy przy redakcji i poprawkach, zwyczajnie za dużo nam się tego zrobiło na dwie osoby. Czy były ktoś w stanie nam pomóc ukończyć tę książeczkę? Na życzenie mogę na pw podesłać parę opowiadań.
W największym skrócie uniwersum opowiada o "Scourge of Magic", czyli pladze magii z jej mechanikami i wszystkimi konsekwencjami ułatwiającymi i utrudniającymi życie. Nic ciekawego, ale chcielibyśmy po prostu mieć na swoim koncie kilka porządnych gier 2D.
Bardzo prosiłbym o pomoc, i z góry dziękuję za przyjęcie na forum :> .
Dzień dobry cześć i czołem
2Cześć.
Temat nietypowy i trudno coś konkretnego poradzić. Większość osób piszących ma własne światy i opowieści, na spisanie których wykrawa czas gdzie się da. Może być trudno zainteresować kogoś nowym, zupełnie nieznanym projektem.
Zastanowił mnie tytuł "Scourge of Magic". Te opowiadania piszecie w języku polskim, czy angielskim? Jeśli to drugie, to mamy dodatkową trudność.
Jeśli nie planujecie sprzedawać tych tekstów, to może dobrym wyjściem będzie wrzucenie ich tutaj do oceny (po regulaminowym skomentowaniu prac innych osób)?
Temat nietypowy i trudno coś konkretnego poradzić. Większość osób piszących ma własne światy i opowieści, na spisanie których wykrawa czas gdzie się da. Może być trudno zainteresować kogoś nowym, zupełnie nieznanym projektem.
Zastanowił mnie tytuł "Scourge of Magic". Te opowiadania piszecie w języku polskim, czy angielskim? Jeśli to drugie, to mamy dodatkową trudność.
Jeśli nie planujecie sprzedawać tych tekstów, to może dobrym wyjściem będzie wrzucenie ich tutaj do oceny (po regulaminowym skomentowaniu prac innych osób)?