Dzień dobry państwu
Wita się z państwem Wypieski - taki człowiek, który lubi pieski.
Powiedziałech co lubię, a teraz powiem, czego nie lubię - tłuczonych ziemniaków.
Dzień dobry państwu
2Witaj! A skoro forum jest literackie, powiedz może coś o swoich gustach literackich. Jakie gatunki czytasz, jakich nie trawisz? W jaki typ pisarstwa celujesz, bardziej rozrywkowego, bardziej artystycznego?
Dzień dobry państwu
3Gdybym chciał gadać o moich preferencjach literackich, to nie pisałbym o pieskach i tłuczonych ziemniakach, prawda? Ale skoro zmuszasz mnie do odpowiedzi, tedy wiedz, że połknę wszystko, co będzie napisane w sposób, jaki uznam za genialny. Najmniej chyba interesuje mnie fabuła.
Dzień dobry państwu
4A jakie są kryteria genialności u Szanownego Pana?
I taka mała podpowiedź: najmniej nas tu interesują ludzie, którzy od samego początku są niemili
I taka mała podpowiedź: najmniej nas tu interesują ludzie, którzy od samego początku są niemili

Dzień dobry państwu
5Dziękuję serdecznie za podpowiedź, która chyba jest bardziej wyznaniem tego, kto wzbudza zainteresowanie weryfikatorów niźli podpowiedzią, prawda? :-) Nie jestem niemiły, tylko szczery i bezpośredni - a to wielka różnica. Moje kryteria genialności? Nie mam takich kryteriów, ponieważ gdybym je miał a czyjś geniusz nie mieściłby się w nich, to znaczyłoby, że byłem idiotą zakładając kryteria dla jego rozpoznania.
Dzień dobry państwu
6Cześć.

Zawsze mi się wydawało, że podanie przykładów ulubionych książek, po przyjściu na forum literackie, nie jest specjalnie zaskakującym, ani trudnym zadaniem
Często jest to bardzo niewielka różnica. Choć można być i szczerym i miłymwypieski pisze: (pn 02 sie 2021, 12:49) Nie jestem niemiły, tylko szczery i bezpośredni - a to wielka różnica

Zawsze mi się wydawało, że podanie przykładów ulubionych książek, po przyjściu na forum literackie, nie jest specjalnie zaskakującym, ani trudnym zadaniem

Dzień dobry państwu
7W porządku. :-) Nie mam ani ulubionego gatunku, ani ulubionego autora, ani ulubionej książki. :-)
Dzień dobry państwu
8zazwyczaj ci niemili mówią, że są szczerzy, bo przecież szczerość to taka poważana cecha, więc można nią tłumaczyć braki w kulturzeJason pisze: (pn 02 sie 2021, 23:23) Cześć.
wypieski pisze: (pn 02 sie 2021, 12:49)
Nie jestem niemiły, tylko szczery i bezpośredni - a to wielka różnica
Często jest to bardzo niewielka różnica. Choć można być i szczerym i miłym
"Idź więc, są światy inne niż ten."
---
"If you don't believe in even the possibility of magic, you'll never ever find it."
---
"If you don't believe in even the possibility of magic, you'll never ever find it."
Dzień dobry państwu
9Ha, ha, ha! :-) Proszę napisać do któregoś z autorów książki wydanej pod pseudonimem, że jest niemiły, ponieważ nie chce zdradzić swojego prawdziwego nazwiska, nie chce powiedzieć ile ma lat, nie chce podzielić się informacją jakich czyta autorów ani jaki gatunek literacki preferuje... :-)
Drodzy forumowicze, dlaczego nie bierzecie pod uwagę tego, że w świat pisarski wpisana jest również tradycja pozostawania anonimowym? Jeśli chcecie hołdować wszelkim literackim tradycjom, to nie nastawiajcie na mnie.
Ludzie najmilejsi :-) preferencje, to najzwyczajniejsze pod słońcem pierdoły! Zrozumcie, nie będę pisać o sobie nieistotnych pierdół, po to, abyście po pięciu minutach zapomnieli o czym napisałem.
Pozdrawiam wszystkich naprawdę serdecznie :-) Do zobaczyska pod postami - bo tam dopiero będziemy dzielić się ze sobą ważnymi spostrzeżeniami. :-)
Drodzy forumowicze, dlaczego nie bierzecie pod uwagę tego, że w świat pisarski wpisana jest również tradycja pozostawania anonimowym? Jeśli chcecie hołdować wszelkim literackim tradycjom, to nie nastawiajcie na mnie.
Ludzie najmilejsi :-) preferencje, to najzwyczajniejsze pod słońcem pierdoły! Zrozumcie, nie będę pisać o sobie nieistotnych pierdół, po to, abyście po pięciu minutach zapomnieli o czym napisałem.
Pozdrawiam wszystkich naprawdę serdecznie :-) Do zobaczyska pod postami - bo tam dopiero będziemy dzielić się ze sobą ważnymi spostrzeżeniami. :-)
Dzień dobry państwu
10wypieski, pozostawaj jaki chcesz. Powitanie to taki pierwszy kontakt i szansa poznania się choć powierzchownie. Z mojej strony spełniło to swoją rolę i gdy zobaczyłem w jaki schematach poruszasz się odpisując, to daruję sobie pozostałe próby, bo nie jest to dla mnie interesujące. Jak zachowa się reszta, nie mam pojęcia 

Dzień dobry państwu
11To ja tylko pozdrowię, niczego nie oczekując w zamian ;-)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold