Luiza wita

1
Nie uważam, bym jakoś szczególnie różniła się od innych. Tak naprawdę, ludzie są bardzo podobni do siebie w swoich potrzebach i motywacjach, więc rozpisywanie się o sobie, byłoby przejawem marnotrawstwa mojego i waszego czasu.
Przyszłam tu, ponieważ chętnie podyskutuję na różne tematy lub coś poczytam.
Być może to długie, jesienne wieczory wreszcie mnie do tego skłoniły.

Luiza

Luiza wita

2
Cześć, Luiza :) Czytający zawsze tu mile widziani. Dyskutujący zresztą też. Rozgość się i baw się dobrze.
Z ciekawości jeszcze zapytam: pisujesz coś?
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Luiza wita

3
Witaj, rozgość się :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Luiza wita

5
Adrianna, Navajero, Max:
dziękuję za powitanie.
Adrianna pisze: (śr 02 lis 2022, 11:05) Cześć, Luiza Czytający zawsze tu mile widziani. Dyskutujący zresztą też. Rozgość się i baw się dobrze.
Z ciekawości jeszcze zapytam: pisujesz coś?
Rzadko, i myślę, że to dobra wiadomość, zarówno dla was, jak i dla mnie.
Max pisze: (śr 02 lis 2022, 23:26) Może i tak, ale zagadać będzie ciężej.
Mądra i celna uwaga, nie pomyślałam o tym. Dlatego, w ramach zemsty oczywiście, na pewno wkrótce zawitam pod któryś z Twoich tekstów ;)

Luiza wita

6
Luiza Lamparska pisze: (czw 03 lis 2022, 00:11) Mądra i celna uwaga, nie pomyślałam o tym. Dlatego, w ramach zemsty oczywiście, na pewno wkrótce zawitam pod któryś z Twoich tekstów ;)
Za- bij! Za - bij! ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Luiza wita

8
Miałem na myśli zabicie tekstu, ale jak się autor nawinie pod rękę... :P
dr Samuel Johnson

Luiza wita

10
Przywykłem :)
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”