Nie uważam, bym jakoś szczególnie różniła się od innych. Tak naprawdę, ludzie są bardzo podobni do siebie w swoich potrzebach i motywacjach, więc rozpisywanie się o sobie, byłoby przejawem marnotrawstwa mojego i waszego czasu.
Przyszłam tu, ponieważ chętnie podyskutuję na różne tematy lub coś poczytam.
Być może to długie, jesienne wieczory wreszcie mnie do tego skłoniły.
Luiza
Luiza wita
2Cześć, Luiza
Czytający zawsze tu mile widziani. Dyskutujący zresztą też. Rozgość się i baw się dobrze.
Z ciekawości jeszcze zapytam: pisujesz coś?

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
Luiza wita
3Witaj, rozgość się 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Luiza wita
4Cześć.

Może i tak, ale zagadać będzie ciężej.Luiza Lamparska pisze: (śr 02 lis 2022, 02:00) Tak naprawdę, ludzie są bardzo podobni do siebie w swoich potrzebach i motywacjach, więc rozpisywanie się o sobie, byłoby przejawem marnotrawstwa mojego i waszego czasu.

Luiza wita
5Adrianna, Navajero, Max:
dziękuję za powitanie.

dziękuję za powitanie.
Rzadko, i myślę, że to dobra wiadomość, zarówno dla was, jak i dla mnie.Adrianna pisze: (śr 02 lis 2022, 11:05) Cześć, Luiza Czytający zawsze tu mile widziani. Dyskutujący zresztą też. Rozgość się i baw się dobrze.
Mądra i celna uwaga, nie pomyślałam o tym. Dlatego, w ramach zemsty oczywiście, na pewno wkrótce zawitam pod któryś z Twoich tekstów

Luiza wita
6Za- bij! Za - bij!Luiza Lamparska pisze: (czw 03 lis 2022, 00:11) Mądra i celna uwaga, nie pomyślałam o tym. Dlatego, w ramach zemsty oczywiście, na pewno wkrótce zawitam pod któryś z Twoich tekstów![]()

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Luiza wita
7Eh... znudziło mi się już mordowanie ludzi. Nic to specjalnego i ciekawego. Tylko nie wyskocz mi tu z radą, że najwyraźniej brakuje mi fantazji i kreatywności

Luiza wita
8Miałem na myśli zabicie tekstu, ale jak się autor nawinie pod rękę... 

dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Luiza wita
9Oj, nie namawiaj do złego. Bo jakby co, będę miała kogo za to obwinićNavajero pisze: (czw 03 lis 2022, 19:41) Miałem na myśli zabicie tekstu, ale jak się autor nawinie pod rękę...

Luiza wita
10Przywykłem 

dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson