Witam, z tej strony Lucy.
Pisanie chodzi za mną od dzieciństwa, głównie fantastyka, ale jest to bardziej cień, który mnie prześladuje niż coś z czym współpracuję czy nad czym bym aktywnie pracowała. Mam kilka pomysłów do wrzucenia w świat, ale na ten moment wydają się być zbyt komfortowe w mojej głowie. Stąd też Teoretyk.
Na ten moment tkwię w pętli, że chciałabym się podzielić pomysłami, ale nie wydaje mi się wystarczająco interesujące zapisywanie tego wszystkiego dla samej z ciągłą świadomością, że najpierw muszę sama coś zrobić, by potencjalnie znaleźć kogoś zaciekawionego tymi pomysłami.
Nie jestem pewna czy przywitanie powinno tak wyglądać, ale nie wiem też jak to zrobić inaczej.
Warte wspomnienia jest moja ciągła potrzeba konfuzji i nie robienia sensu przy wyjaśnianiu swoich pomysłów. Ewentualnie mogę tak tłumaczyć swój brak umiejętności w klarownym przekazywaniu swoich myśli, ale staram się pracować nad tą umiejętnością.
Życzę miłego dnia.
Nieszczęsny Teoretyk
2Cześć Lucy
Czym się zajmujesz na co dzień? Jakie książki lubisz? A jak wstawisz nam trzy komentarze, to wrzucaj swoje dzieło. Poczytamy 

No one said that would be easy.
Nieszczęsny Teoretyk
3Witaj
Tu niejeden się zapętla 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Nieszczęsny Teoretyk
4Cześć!

Wery polepszy, albo pogorszy sprawę.Lucy Ferros pisze: (pt 02 cze 2023, 15:38) Pisanie chodzi za mną od dzieciństwa, głównie fantastyka, ale jest to bardziej cień, który mnie prześladuje niż coś z czym współpracuję czy nad czym bym aktywnie pracowała.

Nieszczęsny Teoretyk
5Dzięki za ciepłe słowa przywitania!
Z książek najczęściej czytam fantastykę, czasem jakieś sci-fi, chociaż jak ostatnio tak myślę to ostatnio raczej rzadko czytam i raczej czytam historie w grach.
Może powinnam przewinąć się przez bibliotekę w najbliższym czasie.
Próbuję myśleć nad w miarę pomocnymi komentarzami i w sumie myślę, że mam bardzo krótki fragment, który by pasował na jako taki wstęp
Na co dzień próbuję uporządkować bałagan świata i ogarnąć jak funkcjonować w życiu.
Z książek najczęściej czytam fantastykę, czasem jakieś sci-fi, chociaż jak ostatnio tak myślę to ostatnio raczej rzadko czytam i raczej czytam historie w grach.
Może powinnam przewinąć się przez bibliotekę w najbliższym czasie.
Próbuję myśleć nad w miarę pomocnymi komentarzami i w sumie myślę, że mam bardzo krótki fragment, który by pasował na jako taki wstęp

Pewnego dnia dowiem się jak moje postacie się nazywają. Kiedyś.