Jestem Mateusz. Mieszkam w mieście od niepamiętnych czasów nazywanych Toruniem (podobno od krzyków Wisły do Krzywej Wieży - biedna jak usłyszała uklękła i nigdy więcej nie ustała na równych nogach). Odnośnie wieku to mam 16 lat, we wrześniu 17.
POZDRAWIAM !!!
2
Witamy w naszych nieskromnych progach. Hm... Trochę zagmatwanie opisana historia nazwy miasta. Tam powinno być "nazywanym". A tutaj cytat 

Te słowa usłyszało dwóch wędrowców i się przyjęło.Baszta nie wytrzymała ciągłego uderzania fal o jej fundamenty i rzekła do Wisły:
– Wisło, Wisło nie płyń tutaj, bo runę!
– To-ruń - odpowiedziała Wisła swej niedawnej przyjaciółce, a echo poniosło jej słowa...
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King
9
Mnie tam się z Toruniem kojarzy tylko taki jeden, maybachem często pomyka... spod topora mi drań zwiał!!
Może go widziałeś?? W razie czego... daj znać!
A tak w ogóle ,to witam Księcia Pierników!

Może go widziałeś?? W razie czego... daj znać!

A tak w ogóle ,to witam Księcia Pierników!

"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
10
łał.
Nie przekalkulowałem tego jeszcze, ale zostałem nazwany księciem pierników, które uwielbiam. Gdyby piernik nie był osobnikiem płci męskiej, to już bym z nim flirtował i zapewne opisało by to jakieś romansidło. hehe.
Co do tego w spódnicy, który uciekł spod gilotyny, to szczerze współczuję całej Polsce i chciałbym przeprosić. łapówek nie przyjmujecie? hehe.
Rodzinna atmosfera tu panuje.
Nie przekalkulowałem tego jeszcze, ale zostałem nazwany księciem pierników, które uwielbiam. Gdyby piernik nie był osobnikiem płci męskiej, to już bym z nim flirtował i zapewne opisało by to jakieś romansidło. hehe.
Co do tego w spódnicy, który uciekł spod gilotyny, to szczerze współczuję całej Polsce i chciałbym przeprosić. łapówek nie przyjmujecie? hehe.
Rodzinna atmosfera tu panuje.