witam.

1
Jestem Mateusz. Mieszkam w mieście od niepamiętnych czasów nazywanych Toruniem (podobno od krzyków Wisły do Krzywej Wieży - biedna jak usłyszała uklękła i nigdy więcej nie ustała na równych nogach). Odnośnie wieku to mam 16 lat, we wrześniu 17.

POZDRAWIAM !!!

2
Witamy w naszych nieskromnych progach. Hm... Trochę zagmatwanie opisana historia nazwy miasta. Tam powinno być "nazywanym". A tutaj cytat :P

Baszta nie wytrzymała ciągłego uderzania fal o jej fundamenty i rzekła do Wisły:

– Wisło, Wisło nie płyń tutaj, bo runę!

– To-ruń - odpowiedziała Wisła swej niedawnej przyjaciółce, a echo poniosło jej słowa...
Te słowa usłyszało dwóch wędrowców i się przyjęło.
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

3
Hehe.

Typowa zdrojkowa prześmieszna pomyłka.

Tak czasem bywa, a tutejsi powinni się do tego przyzwyczajać. Z czasem wejdzie Wam w krwioobieg.

O to akurat się nie martwię. Bardziej jestem zmuszony do paniki moimi "zdolnościami" pisarskimi.

Odpowiedni ludzie to ocenią.

POZDRAWIAM !!!

4
Jeden rozsądny. Po co mówić dużo, skoro i tak umrzecie? No właśnie.

<ostrzy topór, ale tylko dla dodania dramatyzmu. Oręż zabójcy bogów się nie tępi>

Nastaw szyję. Nie chce mi się biegać.
Are you man enough to hold the gun?

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Powiedział bym coś, nawet wiele, ale Test już powiedział najważniejsze, które ja wolę pozostawiać na koniec.

Cóż, bywa.

Witam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Toruń, Toruń kojarzy mi się z dość specyficznym konwentem (oby nikt się nie domyślił ^ ^).

Witam.
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

9
Mnie tam się z Toruniem kojarzy tylko taki jeden, maybachem często pomyka... spod topora mi drań zwiał!! :evil:

Może go widziałeś?? W razie czego... daj znać! :twisted:

A tak w ogóle ,to witam Księcia Pierników! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

10
łał.

Nie przekalkulowałem tego jeszcze, ale zostałem nazwany księciem pierników, które uwielbiam. Gdyby piernik nie był osobnikiem płci męskiej, to już bym z nim flirtował i zapewne opisało by to jakieś romansidło. hehe.

Co do tego w spódnicy, który uciekł spod gilotyny, to szczerze współczuję całej Polsce i chciałbym przeprosić. łapówek nie przyjmujecie? hehe.

Rodzinna atmosfera tu panuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”