Witam.
Właściwie to najwięcej powie o mnie mój login ponieważ jest ściśle powiązany z systemem, którym się kierują w życiu. Początkowo nazywałem go w duchu jako Równowaga, ale później dotarło do mnie, że nie uzyskam jej nazywając w rodzaju żeńskim. Postanowiłem zmienić więc na nijaki i powstało Równowago, ale los i tak ze mnie drwi, bo brzmi jak zwrot do żeńskiej Równowagi ;D
Urodziłem się w 1987. żyje w bigamii z dwiema kobietami - Wendy i prozą. W życiu pracuje winnej branży, ale nie ukrywam, że chciałbym kiedyś wydać coś "po pracy" i mam na to konkretne pomysły.
Nie jestem z tych, którzy wszystko słodzą i wchodzą wszystkim w tyłki, ale też nie przepadam za takim zgrywaniem na złośliwego drania czy zimną sukę. Szczerze mówiąc nie imponuje mi to, bo to żaden problem. Zaimponować mi łatwiej umiejąc się do czegoś zaktywizować, a nie pokazując. że umie się nic nie robić.
Jeszcze raz witam.
3
Powitać...
Nadzieję sprzedasz za rogiem u handlarza oficjalnego, ale kiepsko sobie liczy. Szemranych interesów nie ma tutaj... chyba...
No i możesz wejść...
Nadzieję sprzedasz za rogiem u handlarza oficjalnego, ale kiepsko sobie liczy. Szemranych interesów nie ma tutaj... chyba...
No i możesz wejść...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
5
'Czasem', słowo klucz.
Wiitaj.
'Nie jestem z tych, którzy wszystko słodzą i wchodzą wszystkim w tyłki, ale też nie przepadam za takim zgrywaniem na złośliwego drania czy zimną sukę'
Wiecie, nie da się sobie wyrobić reputacji w pierwszym poście
. Poza tym, lepiej milczeć na swój temat. żeby inni nie wiedzili, czego się spodziewać.
Wiitaj.
'Nie jestem z tych, którzy wszystko słodzą i wchodzą wszystkim w tyłki, ale też nie przepadam za takim zgrywaniem na złośliwego drania czy zimną sukę'
Wiecie, nie da się sobie wyrobić reputacji w pierwszym poście

'Kto się rozczarowuje wolnością, ten ją zdradza i sam sobie wystawia świadectwo skretynienia'.
Jacek Kaczmarski
Jacek Kaczmarski
7
Aha, ale oprócz kreatywności można mieć czasem niekreatywną i prymitywną frajdę 
Nie chodzi o tajemniczość. Chodzi o pozwolenie innym na samodzielną ocenę Twojej osoby. Swojego charakteru nie ma co opisywać, charakter się pokazuje
I wychodzi na to, że się czepiam.
Mogę za to powitać jeszcze raz: Szalom!
Peace.

Nie chodzi o tajemniczość. Chodzi o pozwolenie innym na samodzielną ocenę Twojej osoby. Swojego charakteru nie ma co opisywać, charakter się pokazuje

I wychodzi na to, że się czepiam.
Mogę za to powitać jeszcze raz: Szalom!
Peace.
'Kto się rozczarowuje wolnością, ten ją zdradza i sam sobie wystawia świadectwo skretynienia'.
Jacek Kaczmarski
Jacek Kaczmarski
9
kaem pisze:Swojego charakteru nie ma co opisywać, charakter się pokazuje ;)
Przejrzałem to forum już wcześniej i zobaczyłem, że trzeba coś o sobie napisać więc to zrobiłem, a opisałem bardziej ścieżkę życiową i to jak spoglądam na dwie konkretne postawy, a nie mój charakter sam w sobie :)
kaem pisze:I wychodzi na to, że się czepiam.
E, tam. Wcale nie :) Spokojnie.