Hey!

1
Witam Was wszystkich bardzo, ale to bardzo serdecznie.

Moje imię? Mateusz...

Jestem jeszcze młody. Przynajmniej tyle mi wiadomo i tego jestem pewien.

Mieszkam w okolicach Zakopanego... Wiem, nie wszyscy lubicie Małysza. Z

Zakopianki też nie chcą remontować ;)

Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się wspaniale układać.

Pozdro...

2
W końcu mam przyjemność i zaszczyt bycia pierwszym!

Szczęśliwy.

Nie pozostaje nic innego jak tylko powiedzieć: Witaj Bracie!

Aaa... Masz coś z mojego nicku! Ty złodzieju... ;]
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

4
Remont? Gdzie?

<rzuca się przez okno, ostrzeliwując się z dwóch CKMów, trzymanych po jednym w dłoni>

JA WAM DAM REMONT!

<uderza o ziemię>

Nie remont? Aha... No, nieważne.

<otrzepuje się, odrzuca broń, sięga po szpadel>

Idę na cmentarz coś przekąsić. Hail!
Are you man enough to hold the gun?

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Testudos znów zapomniał wziąć na wieczerzę kolegę... A uważaj tam na ghule! Jeden ostatnio chciał mi ogryźć mordę (stwierdził, że obicie jej będzie nieekonomiczne i nie zyska mięska) bo dobrałem się do już zarezerwowanego kawałka jakiegoś umrzyka... Ale nie ma jak to wysadzone w powietrze zombie... Tatar z mielonego jak znalazł.... ;)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

9
huggin, a ja? Ja też chcę, chcę i już! Lubię brutali, i nawet ghule, bo tobie chciał ogryźć mordę, a mnie zabrał na lody (bez skojarzeń, lody były w tekturowym rożku i pięknie pachniały padliną). Witam Cię, Mateusz (masz szczęście, że jestem najedzona, bo mam złe wspomnienia z byłym o wdzięcznym imieniu mateusz - z małej litery, co by pamięć po nim uszanować)

11
Test kochany, miotasz się ostatnio po forum jak śmiertelnik przed ugryzieniem <patrzy podejrzliwie>. Chyba nie jesteś <odsuwa się z odrazą> człowiekiem? Zdajesz sobie sprawę z tego, że wtedy musiałabym cię zjeśc? :P

Witam i życzę miłego na forum :) U nas wszystko się wspaniale układa :P

Pozdrawiam ;)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

12
Witam Mateusz, nie zwracaj uwagi na niektórych przedmówców, to tylko żarty, tak naprawdę wszyscy są łagodni jak baranki, nikt nikogo nie okłada toporem <krzyżuje znacząco palce> i jest fajnie.

13
Chyba nie jesteś <odsuwa się z odrazą> człowiekiem?
Jestem Bogobójcą, przecież wiesz, kochana... Ja, człowiek? Bez żartów. Huginn, Arri... Idziemy upolować jakiegoś lewiatana na jutro?
Are you man enough to hold the gun?

15
Witam Cię Mateuszu (masz bardzo ładne imię, miło mi sie kojarzy)

A Małysz jest w porządku!

Pozdrawiam,
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”