heej ;)

1
Mam na imię Karolina, lat piętnaście. Mam nadzieję, że nie jestem za młoda na to forum. Odkryłam je przypadkiem i wreszcie znalazłam to czego szukałam - świetnych porad dla ludzi którzy mają marzenie zadebiutować kiedyś w pisarstwie.

Lubię melodyjny rock z lat 60,70. Truskawki, wolność, kawę mrożoną i dni, kiedy mocno świeci słońce.

Pisaniem zajmuję się już od dłuższego czasu, wciąż się uczę. Zawsze kochałam czytać.

Również maluję.

W życiu chcę robić to, co lubię, ale nie wiem czy mi się to uda. Chciałabym. ;)

Piszę dramatyczne romanse.

Pozdrawiam :D

2
Cześć!

Też lubię truskawki :D

Jeśli ktoś tu może być za młody, to ja.

Od słońca wolę deszcz, chmurki i gorącą czekoladę.

3
Witaj.

Nie, za młoda nie jesteś. Lepiej zaczynać wcześniej. Serio.

Rozgość się. Herbatka i mięsożerni (krwiopijcy też) użytkownicy niedługo się zjawią.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Hej!

Dramatyczne romanse, powiadasz? Ciekawe, gatunek rzadko preferowany przez forumowiczów, ale mi pasuje.

Truskawkami nie pogardzę, acz moją prawdziwą miłością są maliny. Gdyby nie szczypawice w krzakach, pewnie miałabym plantację na własny użytek XD
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

8
Szczypawice? aaaaaaa <krzyczy> Potworna wizja (i mówi to wampir, swoją drogą Weber już mnie zapowiadał, skąd wiedział?).

Ja też wolę truskawki. A jeszcze bardziej wolę krew.

Romanse - nie. Dramatyczne - tak. Dramatyczne romanse - zobaczymy, jakie będzie wykonanie :P

Witam i pozdrawiam serdecznie.
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

10
to ja raczej za stary jestem :lol:

Bardzo dobrze, że tak wcześnie zaczyasz realizować marzenia!

Co do przyszłości,to znam takich co robia, to co kochają. A inni... pokochali to co im przyszło robić. Tak czy siak, dobrze będzie.

Herbatka ??? tylko uważaj na czerwone kubki -są już zarezerwowane, podobno :wink:

Wiram Cie 8)
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?

11
krwiopijcy i mięsożercy :lol:

ja akurat vege jestem i ochrona świata xD

witam wszystkich xD i dziękuję za takie ładne powitanie ;D

Dodane po 27 sekundach:
Szminka pisze:krwiopijcy i mięsożercy :lol:

ja akurat vege jestem i ochrona świata x D

witam wszystkich x D i dziękuję za takie ładne powitanie ;D

12
[wtacza się, staje na rękach, robi dziesięć kółek po pokoju i wychodzi]

[wraca na nogach]

Tzn. joł, joł, jołjoł. Ten no... Mamy żółte kucyki i hodujemy tęcze. Kiedyś była nawet truskawkowa rzeka, ale Testudos ją wybrukował.

Lubię melodyjny rock z lat 60,70.

Najs.

No. To ten. To joł. Pozdrawiam.

[wytacza się]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

13
Wybaczcie - Patren ma gorączkę. <toczy Patrena do zbrojowni>

Zamknę go ze świecidełkami, nie będzie miał gdzie skakac, to może mu się polepszy.

Ochrona świata? Przed czym/kim? <zaciera ręce z długimi pazurami> ;D
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

14
x DDDDDD

ochrona praw zwierząt , poważnie! ;)

ps. czemu nie da się edytować postów? czasem zrobi się błąd i ładniej jest zeedytować, a coś to nie działa tak jak na innych forach, a ja już wychaczyłam, że miałam na myśli balladyjny rock, bo melodię to ma każdy utwór oO

15
Ja od truskawek wolę arbuzy, a słonko owszem- najlepsze jesienne. I kawką mrożoną nie pogardzę, a więc witam serdecznie :lol:
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”