2
Hmm, za takie coś powinno od razu polecieć ostrzeżenie.

Spam tutaj otrzymał ciche przyzwolenie, ale takie coś to zupełna przesada.

Pozwolę Ci naprawić błąd.

Napisz coś więcej.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
No, postarałeś się kolego, postarałeś.

Oby przynajmniej pisarz był lepszy od Ciebie...

Wstyd.

Witam.

Przynajmniej ja...

Dodane po 1 minutach:

Tak mnie wprawiłeś w nie lada niezadowolenie, że się pomyliłem.

Oby przynajmniej pisarz był lepszy od Ciebie...

Oby przynajmniej pisarz był z Ciebie lepszy.
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

4
To czego to doszło. Hmm...Chyba się starzeje...

A może tak coś więcej na swój temat? Cokolwiek? Może masz jakieś imię albo co? Byłoby miło.

5
Zabijmy go, ihaha! <wrzeszczy jak opętany> (weźcie go ode mnie...) Muza, cicho tam! (Czy musisz wszystkich mordować?) A co, to źle? O.O (pff)
Are you man enough to hold the gun?

6
To była taka przeciwwaga, ludzie ^^ Popatrzcie na post Galadh'a. Harmonia w przyrodzie musi być.

I może to była mała prowokacja...

Przedstawię się zaraz, porządnie ^^ Pozdro.

7
Harmonia w przyrodzie musi być.
:) <jest niezwykle ukontentowana takim stwierdzeniem, ograniczy się z dalszymi komentarzami>

Witam i pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
Dobra. Nazywam się Paweł, mam 18 lat (nieskończone - grudzień ;/), mieszkam w dziurze zwanej Legnicą (dolnośląskie) i mam o sobie bardzo niskie mniemanie, choć ludzie mówią, że nie jest tak źle. Załamanie nerwowe? Może. Co ja tu do cholery wypisuję ^^...

Zainteresowania: Nie trudno zgadnąć. Oprócz tego to po części muzyką i filmem. Komputerami mniej, ale zawsze jest coś. Tam. Lubie grać i gram często.

Styl pisania: Poznacie. Jak się odważę coś wrzucić, choć i tak pewnie zostanę zjechany od góry do dołu za przecinki. Umiłowałem sobie fantasy (jadłem nawet takie cukierki), także spora część będzie z tego gatunku. Oprócz tego s-fi, a nawet jedno opowiadanie obyczajowe (lol?). Lubię dużo akcji i w owe akcje obfituje moja twórczość. Czy mi to wychodzi: Dowiemy się wszyscy.

Tylah ^^

9
To ja zamawiam obyczaj :P.

Legnica? to tam organizują te łapanki wampirów i palenie na stosie? <krzywi się>

Witam ponownie niepełnoletni Pawle
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

10
Dolnyśląsk? Musimy się wybrać razem na poszukiwanie miedzi. Hołk.

(Nie idź z nim, ten kretyn kopie, zrzucając wgłąb chodnika beczki nitrogliceryny!)

Muza... Musiałaś?

(Lubię ostrzegać ludzi)

Niech cię szlag...

(Do usług)
Are you man enough to hold the gun?

13
Przyznaje się - BMF ma dumną i chwalebną pozycję mojego drogiego kumpla i przyjaciela. :P Witaj w elitarnym gronie, towarzyszu!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”