Alohaa!

1
Ach te ''przedstawienia''.... Kompletnie zbędna rzecz ale niestety by ktoś mógł ocenić twój tekst musi wiedzieć coś o tobie. Nie będę się głowić nad pytaniem co ma piernik do wiatraka i lecę....

Imię me wywodzi się z języka greckiego i znaczy tyle co czysta i niewinna(czyli? xD) . Aczkolwiek takowe epitety nie mają nic wspólnego z moją osobą. Jestem uczennicą klasy maturalnej, kocham muzykę, literaturę, stawiam już pierwsze kroki w swoim zawodzie czyli dziennikarstwie.Chcę też połączyć to z moją kolejną wielką pasją czyli polityką. Namiętnie podśpiewuję w chórze gospel, gram na perkusji i basie, oglądam TVN 24, biegam z psem na wielogodzinne spacery, nie sypiam w nocy tylko myślę o czym by tu znowu napisać i nie rozstaję się z długopisem.

To tyle. Dziękuję za uwagę.

P.S Czy to zmieni jakoś sposób w ocenianiu mojej twórczości? pewnie nie , więc po jaka to cholerę? Aczkolwiek miło mi was poznać.

3
Witaj.

Zmieni wiele. To tyle ode mnie na ten temat.

Za dużo razy się nad tym rozwodzono.

Jak gdzieś przychodzisz jako gość też się nie przedstawiasz?

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Módl się do Webera. On jest dobrym Bogiem jak zostawiasz go w spokoju i okrutnym kapłanem gdy ktoś się modli. Jego ukochana zasada to: Wiara wiąże się z bólem.

(Nie chce się przyznać, że sparafrazował na swój użytek hasło: Wiara pochodzi od bólu istnienia)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”