Witam.

1
Nazywam Sie ;} Daniel Pałka. Sorry, ze nie przeczytałem regulaminu i dopiero teraz sie przedstawiam. Napisałem kilka bzdurnych opowiadań. Jedno z nich zaraz wstawie ponownie (zablokowali mi temat, bo nie zastosowałem sie do regulaminu) Nad moim priorytetowym cyklem opowiadan dopiero pracuje. wkrótce, wstawię. Kocham Jakuba Wędrowycza i dobrego Rocka! AC/DC. Guns n' Roses. GOGSMACK. Tenacious D. Pierwsze opowiadanie napisałem w 2 klasie gimnazuj (teraz jestem w 1 Liceum), pozniej przerałem pisanie. Teraz wracam ponownie.

2
Witaj.

Temat odblokowałem.

Tymczasowo nie ma możliwości dodawania nowych opowiadań.

W sumie to zauważyłem teraz, że nie podałeś gatunku. Podaj go tutaj to dopiszę.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witaj

:)
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

7
Witam milutko,

Hihihi...:)
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

8
Godsmack? Preferuję w "Prince of Persia: Warrior Within", kiedy spieprzam przed strażnikiem czasu Dahaką i odpala się "I Stand Alone". ;) świetny numer, świetny wokal. AJ!!! STEND ELOOOłN!

Poza tym cześć. Nie wiem, czy wiesz, wiem tylko, że możesz wiedzieć, że my wiemy coś, o czym Ty nie wiesz i że Ty wiesz coś, o czym nie wiemy my, ale powinieneś odebrać swój topór i zapachową choinkę z recepcji.

[turla się w bok]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

10
Powitać, powitać pane dzieju!

A teraz ruchy na poligon!
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!