Kłania się mountain_artist.

1
Trochę się stresuje, ale rozumiecie... Pierwszy raz... Reflektory... Scena... I.. o jejuu!.. widzowie!

Więc ja.. to.. bo.. chciałem się przywitać.

Mam nadzieję, że zostawię tutaj po sobie pamiątkę. Nie lodową rzeźbę, która wraz z nadejściem lata stopnieje. Liczę raczej na trwały pomnik. No ale niestety, na razie sam sobie muszę zacząć go wykłuwać.

Witam, pozdrawiam. Pozdrawiam, witam raz jeszcze.

3
Na sb masz prototypy posągów kultu Webera, które mają powstać na poligonie. Jeśli już ich tam nie ma.. Jack powinien wiedzieć gdzie je znaleść. Po wykuciu należy złożyć ofiare z samego siebie. Witamy w krainie pokory ;)
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

4
Witaj, witaj!

No i co? Wolisz szukać żabek na bagnach czy od razu na poligon? :P

W razie czego - tu masz kaloszki (na poligonie też mogą się przydać)

Witaj, rozgość się na forum!
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

5
Żabki później, Posągi Webera mają priorytet! O mhroooczny! xD

Zresztą przybył Khaaczor, już on o wszystko zadba :)

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

6
ha ha :D widze, że macie tu swoje wersje michała anioła. fajnie, od razu wiem, że nie ma co konkurować :D

a wyjaśnijcie mi taką kwestię: co to jest poligon?

8
powiedzmy że ciekawość w tym przypadku jest przysłowiowa ;)

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Witaj.

Posągi poczekają. Lepiej poszukaj żabek dla Łasic.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”