Witam wszystkich forumowiczów. Każdy jest tutaj przyszłym pisarzem, a więc i potencjalnym wrogiem w przyszłości w bitwie o wydawnictwa i głos ludu. Dlatego ograniczam się do krótkiego "Cześć" i noża wbitego pod żebro każdemu, kto zechce stanąć mi na drodze. Jak to mówił towarzysz Stalin: "Nie człowieka, nie ma problemu." Jeśli sam nie padnę ofiarą skrytobójczego ataku na moją osobę w ciągu następnych miesięcy z wami spędzonych, z radością oddam się polemice i wszystkiego co z nią związane. Literaturę, a zwłaszcza literatki, uwielbiam i żadnym tanim, acz wytrawnym winem, nie pogardzę.
Pozdrawiam i zadaję sobie odwieczne pytanie:
"Co z nami będzie, kiedy znajdziemy się na zakręcie?"
4
Weber nie bawi się jakimiś scyzorykami. On ma kosę.
Z monitoringiem.
To znaczy, że jak Ci kiedyś upadnie malutki przecinek w tłumie, w Nowy Rok, kiedy wszyscy są pijani i ogłuszeni po petardach i fajerwerkach, nieprzytomni leżą pod stołem i nie wiedzą, że właśnie się Ziemia przebiegunowała i jest trzęsienie ziemi i grad meteorytów i zalewa nas ocean - właśnie wtedy, w tym hałasie - jak Ci upadnie przecinek albo kropka - to Weber będzie to wiedział.
I wyciągnie konsekwencje.
Tak to właśnie z nim jest.
Więc witaj.
Zuzanna
Z monitoringiem.
To znaczy, że jak Ci kiedyś upadnie malutki przecinek w tłumie, w Nowy Rok, kiedy wszyscy są pijani i ogłuszeni po petardach i fajerwerkach, nieprzytomni leżą pod stołem i nie wiedzą, że właśnie się Ziemia przebiegunowała i jest trzęsienie ziemi i grad meteorytów i zalewa nas ocean - właśnie wtedy, w tym hałasie - jak Ci upadnie przecinek albo kropka - to Weber będzie to wiedział.
I wyciągnie konsekwencje.
Tak to właśnie z nim jest.
Więc witaj.
Zuzanna
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek
uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek
Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek
Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
5
Skrytobójczy atak?
Nie licz na to.
Jakbyśmy naprawdę chcieli cię zabić, to po prostu zrobilibyśmy to. Bez zbędnego owijania w bawełnę i zabawy w Thiefa.
A my chcemy cię tylko pomęczyć, toteż zapraszam na poligon.
Rozerwiesz się.
Czółeńko!
Nie licz na to.
Jakbyśmy naprawdę chcieli cię zabić, to po prostu zrobilibyśmy to. Bez zbędnego owijania w bawełnę i zabawy w Thiefa.
A my chcemy cię tylko pomęczyć, toteż zapraszam na poligon.
Rozerwiesz się.
Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!